Уште не се сменети.си вршат работа.нејкам да ги мењам ќе го уништам дрвотоСи морал и прозори да мењаш. ГАРАААНТ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште не се сменети.си вршат работа.нејкам да ги мењам ќе го уништам дрвотоСи морал и прозори да мењаш. ГАРАААНТ
Treba da citas,vrakaj nazad,pa ke pronajdes I naucis.Jas bi prelozil na site nezavisni forumjii,koj imaat slobodno vreme,da pocnat od prva do psledna strana da go procitaat celiof forum,postepeno.Super e formov.koj ???????pisuvaj odma
Уште не се сменети.си вршат работа.нејкам да ги мењам ќе го уништам дрвото
Treba da citas,vrakaj nazad,pa ke pronajdes I naucis.Jas bi prelozil na site nezavisni forumjii,koj imaat slobodno vreme,da pocnat od prva do psledna strana da go procitaat celiof forum,postepeno.Super e formov.
ti so go e*al i kinezot i japonecot od ednas hahahhahah@zlatko_ti412
@Коста Сениор
@vlatko251
@vlatko251 ако сака може да измери и на виваксот не 66, туку 106ц. бидејќи со тој мерач може лесно да се манипулира.
Со тој мерач може лесно да прави реклама за Грее а антиреклама за Вивакс.Затоа мислам дека е тој продавач на Грее или сака да Постане
Реално кој ја има таа клима ако извади 52 на ова топло време нека биде среќен.
Треба ли 200ц. да ви измерам со тој мерач за да разберете?
Прегледај го приврзокот 274102Прегледај го приврзокот 274103Прегледај го приврзокот 274104
Ako,polesno ke sfatat, l si gi objasnat ,pa makar bilo I reklama.од прва до 700 - 800. Останатото наваму е сето реклама и препукување, нема многу што да се научи
Jas.koj ???????pisuvaj odma
Како нов корисник провери си ги шифрите да не ти наместиле 2.5ка за 3,5ка![]()
@zlatko_ti412
@Коста Сениор
@vlatko251
@vlatko251 ако сака може да измери и на виваксот не 66, туку 106ц. бидејќи со тој мерач може лесно да се манипулира.
Со тој мерач може лесно да прави реклама за Грее а антиреклама за Вивакс.Затоа мислам дека е тој продавач на Грее или сака да Постане
Реално кој ја има таа клима ако извади 52 на ова топло време нека биде среќен.
Треба ли 200ц. да ви измерам со тој мерач за да разберете?
Прегледај го приврзокот 274102Прегледај го приврзокот 274103Прегледај го приврзокот 274104
Pisi detali na pp,Jas.
Androit nikoj ne go spori toa sto ti grees 80 moze i 120 da pises deka grees,samo rabotata e sto ti drugite prostorii gi prigrevas ili zamlacuvas daleku e toa od greenje.jas mozam da pisam i slikam ovde i postiram deka mits ili toshibata cuda pravat.nikoj ne gi spori drugite modeli na klimi,go sporam toa sto gi velicate nebare gi spremate za vo nasa.aj ti mene kazimi kako go teras topliot vozduh po drugite prostori koga site znaaat deka ide gore,nekade posle 3 do 5 m toj se ladi.site sto pisuvaat deka so edno grejno telo greaat povise prostorii samo se lazat i sakaat da veruvaat vo toa.se gream vise sesto zimo so klima i tocno znam kako e,sum probal i povise prostrii so edna klima ama ne e toa,sum probal i na 20 i klimava celo vreme si raboti so 200w i sega treba da se falam i pisuvam ovde kako se gream so 200w i kako klimava cuda pravi.