Да знаев немаше Фери да зеам дека ова доаѓа за 4-5 дена разлика...
Освен ценовно, која е разликата меѓу нив две? Сепак мислам дека Ферито е подобра онолку колку што е разликата во цената.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да знаев немаше Фери да зеам дека ова доаѓа за 4-5 дена разлика...
https://haieraircond.hu/wp-content/uploads/2019/01/haier-rac-katalogus.pdf na 45/6 strana...Дали може, ако може, не знаеме овие технички документи да ги најдеме, истово за Хајер Флексис, благодарам.
Автоматски споено мислење:
" Но остануваат и понатаму болката на кинезите те на Хаер лоша модулација од 500W "
Мислите на Тундра Грин ? !
https://haieraircond.hu/wp-content/uploads/2019/01/haier-rac-katalogus.pdf na 45/6 strana...
ima i aervis manual... ova na 54 strani mamual https://www.manualslib.com/manual/1424707/Haier-1u25s2sq1fa.html?page=2#manual
Нема проблем Исто и ти... Сепак само првиот линк, не знам зошто вториот https://www.manualslib.com/products/Haier-1u35s2sm1fa-9038580.html води на 2,5ка и тоа со неразбирливи хиероглифи... сепак само првиот линк. Некој можеби и ќе најде мануал за 3,5ка...можеби е ова Флексис, https://haier-ac.pl/wp-content/uplo...-serwisowa-supermatch-agregat-1U35S2SM1FA.pdf .... ако не мое извинување бидејки малку и во брзање...Посебно благодарам, жив -здрав.

Секако и разбирливо.Pa zatoa i baram mislenja i poednostavni odgovori zatoa sto ovie terminologii nie laicite voopsto ne gi razbirame i na prvo oko sve ni izleda deka se isti, a sustinski ima po nekoe razlika kako sto ste i kazale no sepak ne gi razbrav
Од ова што го гледам доколку сакаш да догреваш и во кујната иако не ти е приоритет Би можел да отидеш со Carrier infinity 18.Ми треба предлог клима инвертер за греење на 2 соби и кујна со вкупна површина од максимум 40м2. Кујната не е приоритет, но можи и таа да влези во пресметкава. Се работи за стан на приземје, од кој северната страна и пола од западната се во земја/полнетица. Минатата зима сменета е дограмата, ставена е пвц дограма со 8 комори (појма немам дали тоа нешто значи). Во прилог една скица од станот. Со црвено се означени собите што ќе ги греам со клима. Со сино се означени прозорите, од дневната соба цела јужна страна е со прозори. Станот гледа кон југоисток. Распоредот на лежаите е со светло сина боја со испрекината линија. Со зелена боја се означени двете можни местоположби на климата според мене, но јас сум лаик, секој совет е добредојден. Планот е да дува пола во една соба, пола во друга, затоа се овие местоположби. Претпоставувам изводливо е или...? И последна работа, морам да земам клима од продавници кои даваат на рати, на пример нептун, сетек, техномаркет итн со буџет од 35к до 53к. Има некој некаков предлог? Би сакал оваа недела да ја земам, доколку е можно. Благодарам однапред Прегледај го приврзокот 271071
Vo gree salonot imam videno deka ima, e sega dali gi prodavaat dali se so nekoi od klimite taka poracani, ili nekoj tuka lokal im gi pravi ,ne znam ...jas za nekoj den ke pravam uste edna,Кадичка за кондензација за под надворешна единица кај може да се најде да се купи кај нас?
Ми треба за Хансол-от.
Во Прилеп евентуално ако има некаде уште подобро....
Cold plasma e super funkcija.Jonizator.....samo će se lepi prašina po plastikata, za mene bespotrebna funkcija.
Ne e Wi-Fi stik, mnogu po sofisticirano resenie.Staveni se novite inverter Gree modeli na stranata na Klimi Mk
Ima i model na Gree Pular 2,5kw
Cudno e sto Gree Pular Eco i Gree Pular Premium 3,5kw imaat nadvoresna edinica so tezina od 25 KG ( namalena tezina ) za razlika od Gree Lomo LC i Tosot Muse Eco koja nadvoresnata edinica e 31 KG
Cudno e toa sto Gree Pular Eco nema vgradeno WI-FI ( treba dobolnitelen WI-FI stik ) dodeka kaj Gree Pular Premium ima kompletno vgradena WI-FI kontrola
![]()
GREE PULAR PREMIUM GWH09AGA-K6DNA1A по супер цена од 26.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 2.5 kW, Гаранција: 10 годиниklimi.mk
![]()
GREE PULAR ECO GWH12AGB-K6DNA1A по супер цена од 27.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 10 годиниklimi.mk
![]()
GREE PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A по супер цена од 27.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 10 годиниklimi.mk
![]()
GREE PULAR PREMIUM GWH18AGD-K6DNA1D по супер цена од 39.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 5.5 kW, Гаранција: 10 годиниklimi.mk
Imas vo Greestore.Кадичка за кондензација за под надворешна единица кај може да се најде да се купи кај нас?
Ми треба за Хансол-от.
Во Прилеп евентуално ако има некаде уште подобро....
GREE Amber 12K ili GREE konzolna 18K ili GREE Fairy 18K ili GREE Soyal 18K ( Nov model).Ми треба предлог клима инвертер за греење на 2 соби и кујна со вкупна површина од максимум 40м2. Кујната не е приоритет, но можи и таа да влези во пресметкава. Се работи за стан на приземје, од кој северната страна и пола од западната се во земја/полнетица. Минатата зима сменета е дограмата, ставена е пвц дограма со 8 комори (појма немам дали тоа нешто значи). Во прилог една скица од станот. Со црвено се означени собите што ќе ги греам со клима. Со сино се означени прозорите, од дневната соба цела јужна страна е со прозори. Станот гледа кон југоисток. Распоредот на лежаите е со светло сина боја со испрекината линија. Со зелена боја се означени двете можни местоположби на климата според мене, но јас сум лаик, секој совет е добредојден. Планот е да дува пола во една соба, пола во друга, затоа се овие местоположби. Претпоставувам изводливо е или...? И последна работа, морам да земам клима од продавници кои даваат на рати, на пример нептун, сетек, техномаркет итн со буџет од 35к до 53к. Има некој некаков предлог? Би сакал оваа недела да ја земам, доколку е можно. Благодарам однапред Прегледај го приврзокот 271071
Super e, ja imaat vo prodazba.Vo gree salonot imam videno deka ima, e sega dali gi prodavaat dali se so nekoi od klimite taka poracani, ili nekoj tuka lokal im gi pravi ,ne znam ...jas za nekoj den ke pravam uste edna,
inaku vaka izgleda ima 2 dimenzii 600x300x30 i 800x300x30
pokasno ke ti pustam slika kako e postavena na nadvoresnata, no seuste ne mie sreden odvodot, i toa e vo tek...