Klimata e GREE Lomo LC, nisto poveke.ти пишав две што ги согледав на прва,на греење А++,работен опсег од 160-1600 вати
тоа го нема кај Мусе.
има и други ситници ама отвори кај двете и спореди
Muse ECO e od ist rang.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Klimata e GREE Lomo LC, nisto poveke.ти пишав две што ги согледав на прва,на греење А++,работен опсег од 160-1600 вати
тоа го нема кај Мусе.
има и други ситници ама отвори кај двете и спореди
нешто доказ или онака од око?Klimata e GREE Lomo LC, nisto poveke.
Muse ECO e od ist rang.
Koga ti kazuvam slusaj me, ostavi nalepnica brendovi sto ti pisuvaat.се јавив прашав до која бројка се стигнати ,околку 3500 ми рекоа
Автоматски споено мислење:
нешто доказ или онака од око?
Точно е. Јас од трет ден знам, 5-6 комшии ставија клими уште првите денови. Јас дури завчера аплицирав, од двај успеав, толку гужва беше - ужас.https://www.tetova.gov.mk/getart.aspx?aid=2654&lan=2
https://tetovoinfo.mk/општина-тетово-поднесени-се-1500-барања-з/
Subvenciive da se iskoristat za 3 nedeli ??? pa кој kogo pravi ovde budala, ova mirisa na tezok kriminal. Skopje za 3 meseci ne moze 2500 da popolni a ovie za 3 nedeli 1500. koj cita ovde neka proveri ovde mirisa nesto loso. Иli lokalni firmi stancale bez pokritie smetki , ili opstinava muti nesto. ne e normalno za 3 nedeli procesov da zavrsi. Na kraj pak narodot gubi a lokalni pajtasi ke profitiraat.
HAIER TUNDRA GREEN ne e do -25 stepeni toa e pecatna greska Haier Tundra Green e do -15 stepeni toa go pisuva i na web stranata na oficijalniot uvoznik na Haier za MKKoja klima bi bila podobra od ovie dve :
![]()
TOSOT MUSE ECO TWH18AFD-K6DNA5B по супер цена од 37.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 5.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
ili ako ima nekoj licni iskustva da spodeli uste podobro.![]()
HAIER TUNDRA GREEN AS50TDDHRA-CLC/1U50MEGFRA по супер цена од 42.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 5.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
I uste edno prasanje kako e tundrata -25 a ne pisi deka ima greaci?
врз кои факти го засноваш твоето мислење?Koga ti kazuvam slusaj me, ostavi nalepnica brendovi sto ti pisuvaat.
Nikoj ne znae sto sakas da doznaes....za ST.? Tamu se pravi po poracka kako sto poracale setec...nekoj modeli gi pravi aux nekoi mislam tcl a ostanatite koj znae...Aj nabrzina kazete mi ST siberia 18 sto ja ima vo setek, kakva klima e i dali ke zadovoluva 50 tina m2 kuka , prizemje so pvc dograma, i pozicija na nadvoresnata jugoistok?
Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
so toshiba kompresor bila ko sto mi kazaa vo setek dr ne znam, zatoa prasuvamNikoj ne znae sto sakas da doznaes....za ST.? Tamu se pravi po poracka kako sto poracale setec...nekoj modeli gi pravi aux nekoi mislam tcl a ostanatite koj znae...
Na nekoj modeli pisuva gmcc kompresot mozebi midea gi pravi ...
ST Siberia tie modeli se proizvedeni vo TCL fabrikata za klima uredi vo kina i tocno ti kazale so Toshiba kompresor se tie klimiAj nabrzina kazete mi ST siberia 18 sto ja ima vo setek, kakva klima e i dali ke zadovoluva 50 tina m2 kuka , prizemje so pvc dograma, i pozicija na nadvoresnata jugoistok?
Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Ogranicen budzet na 30 000den, taka da jas ja vidov i taa ali ...ST Siberia tie modeli se proizvedeni vo TCL fabrikata za klima uredi vo kina i tocno ti kazale so Toshiba kompresor se tie klimi
E sega moj sover tie podobro zemi MIDEA ne deka ST ne se dobri klimi ama jas koga bi zimal od Setec bi zemal MIDEA ekstra kvalitetni klimi se so 5 godini garancija a 1-ta godina od kupuvanjeto na klimata nedaj boze ako se rasipe ne ja popravaat tuku vrsat direkna zamena takov dogovor DIREKTNA ZAMENA ima Midea so Setec moj sovet ti e ovoj model na MIDEA
![]()