Ok,ama kazi deka , lclh e so Eev,a haer e na kapilara...toa nee mala razlika ... Aj wi fi to ok...Moja pecatna greska HAIER Tundra Green e so Hitachi kompresor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ok,ama kazi deka , lclh e so Eev,a haer e na kapilara...toa nee mala razlika ... Aj wi fi to ok...Moja pecatna greska HAIER Tundra Green e so Hitachi kompresor
TOSOT Muse LCLH e so EEV a HAIER Tundra Green e kombinacija od kapilara i EEVOk,ama kazi deka , lclh e so Eev,a haer e na kapilara...toa nee mala razlika ... Aj wi fi to ok...
Ok i sega cenata e ista 26K, sto bi kupil.???TOSOT Muse LCLH e so EEV a HAIER Tundra Green e kombinacija od kapilara i EEV
Jas bi kupil HAIER Tundra Green bidejki nema greaci na kompresor i kondez a Tosot Muse LCLH ima graci samo poradi gracite ne bi kipil Tosot Muse LCLHOk i sega cenata e ista 26K, sto bi kupil.???
Znaci ne odis na Eev,odis kako sto velis na kombinacija kapilara so eev bidejki nema greaci.???pa otvori ja nadvoresnata i iskluci go(otsetkaj go)konektorot od greacot i the-end.!ili namestimu prekinuvac/mrzlivce...Jas bi kupil HAIER Tundra Green bidejki nema greaci na kompresor i kondez a Tosot Muse LCLH ima graci samo poradi gracite ne bi kipil Tosot Muse LCLH
Koga bi kupuval Tosot bi go odbral modelot Tosot Muse Eco
Inaku eve podetalno okolu HAIER Tundra Green
![]()
Haier klima uređaj Tundra Green Plus AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1
Klima uređaj Haier, inverter, komplet zidna unutarnja i vanjska jedinica, model AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1, učinak hlađenja 3,6kW, učinak grijanja 3,7kW. Klima uređaji Haier Tundra Green Plus dolazi sa instaliranim Wifi upravljanjem te Frost Clean funkcijom filtriranja zraka.klimacentar.com
Druze ako e kvalitetna klimata ke raboti ekstra so minimalna potrosuvacka ( modulacija ) primer e tvoeto NEO SMART rebrendirana ( GREE BORA ) koe e kapilara ama kvitetna klima i modulira so niska potrosuvackaZnaci ne odis na Eev,odis kako sto velis na kombinacija kapilara so eev bidejki nema greaci.???pa otvori ja nadvoresnata i iskluci go(otsetkaj go)konektorot od greacot i the-end.!ili namestimu prekinuvac/mrzlivce...
mene ovoj C&H mi lici mnogu na tosot 18eco koj e 32k,кога би споредил Хајер Тундра во Енергија за 38500 и
COOPER&HUNTER VERITAS (R32) 5.5 kW CH-S18 за 39000ден гледам дека вторава е подобра опција.
на греење е А++ и има минимална работна ватажа од 160 вати па нагоре додека кај Тундрата е 500 вати минимум
може да ти личи ама не е тој.mene ovoj C&H mi lici mnogu na tosot 18eco koj e 32k,
![]()
TOSOT MUSE ECO TWH18AFD-K6DNA5B по супер цена од 37.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 5.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
Razlika..???може да ти личи ама не е тој.
A kako ke znaat deka si ja otvoril osven ako ne im kazes nema lepenki sto treba da se skinat ....Druze ako e kvalitetna klimata ke raboti ekstra so minimalna potrosuvacka ( modulacija ) primer e tvoeto NEO SMART rebrendirana ( GREE BORA ) koe e kapilara ama kvitetna klima i modulira so niska potrosuvacka
A za greacot ne si vo pravo ako jas go isklucam ili napravam na mrzlivec da se pali/gasi togas avtomacki ja gubam garancijata ne smee nikoj ured da se otvara od neovlasteno lice dodeka e pod garancija.
Се поставува прашање дали навистина може да работи со 160 вати или тоа е само за маркетинг.кога би споредил Хајер Тундра во Енергија за 38500 и
COOPER&HUNTER VERITAS (R32) 5.5 kW CH-S18 за 39000ден гледам дека вторава е подобра опција.
на греење е А++ и има минимална работна ватажа од 160 вати па нагоре додека кај Тундрата е 500 вати минимум
Ne se soglasuvam so odstekuvanje na greacite od klimata zatoa sto od kade da znam moze ako gi odstekam ke pojavi klimata greska i nema da funkcionira zatoa sto na nadvoresna edinica na samata plocka za elektronikata moze ima dodadeno plus klemi ( senzori ) za tie greaci i ako se isklucat odstekaat greacite moze nema da funkcionira klimata ke javuva greskaA kako ke znaat deka si ja otvoril osven ako ne im kazes nema lepenki sto treba da se skinat ....