Jas sum prezadovolen od Klimava a ti tuka tutri razdavas toa si e tvoe pravo jas ne stitam ni vregam nieden brend , pa slobodno vidi sum postiral se i potrosuvacka i kolku sum plakal mesecno e sega ti sto si imas aplikacija sekojdnevno da e prates najverovatno si golem skapernik i te interesira sekoja minuta sekoj cas da e znaes potrosuvackata a i ne mu odgovori na
@Strelec kolku si e platil aplikacijata, mene toa ne mi e bitno bitno da sum stoplen a sega letoto izladen so potrosuvacka od 700w-800w. dekemvri mi bese okolu 3900, januari 5200 februar 4800 mart mislam 3500, toa se smetki za non stop vklucena klima od noemvri mesec ne izgasnata si modulira perfektno , a ti si e prati sekundarno kako ti trosi mene toa ne mi e tolku bitno , bitno deka sum stoplen a tvojata potrosuvacka ispaga isto kako mojava a ti grees 40 kvadrata kaj mene salonot e samo 50 kvadrata plus hodnik i dve detski sobi ispaga okolu 80 kvadrata a spratot e 120 edna spalna i kupatilo ne se great zimno vreme.
Aplikacijata si funkcionirase besprekorno do novoto nadograduvanje go ima toj problem ama najverovatno so slednovo ke go popravat .