D
Deleted member 95595
Гостин
Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Мицубиши, Тошиба, Даикин, mitsubishi, toshiba, daikin.posto neli Ucrown nemal tajmer sto se mesti za sekoj den mojava po greska ima za sekoj den odelno i poveke pati vo eden den koga da pali koga da gasi......dobra rabota na koj mu treba jas znam nikogas nema da go koristam bitno go ima ako nekogas zatreba...
Jas iskreno ne go koristam nedelniot/dnevniot tajmer na mojata Mirsubishi FH35. Go koristev na pochetok, ama vidov deka nekako ne mi e praktichno i ne mi komplementirat na mojot nachin na rabotenje na klimata. Jas ke ja namestev na eden nachin da raboti, a od druga strana vo tekot na denot/nedelata kemav potreba da ja menuvam temperaturata i mi beshe nekako glupo. Primer Ponedelnik i Vtornik ke mi beshe namestena na edno, a Sreda i Cetvrtok primer ke sakav poladno, potoplo. Pa ke ja namestev primer vo 17:00 na 24 stepeni, a na tajmer ke mi bilo namestena co 22:00 da se namali na 21,a jas ke sum se zadrzel taa vecher i ke sum zaborael deka na 21 sum ja namestil da pagja vo 22:00 i naednash ke mi dojdelo ladno i ke mi tekneshe deka e tajmerot i ke pojachuvav i slichno i pochnav da se nerviram.

mala sala ama funkcija na tajmer za domasni uslovi ne gledam a za kancelarii i prodavnici e odlicna rabota...