ЛепотанеИ ја да одговорам на едно "млатење слама" од страна на ПРОДАВАЧИ од другиот форум, пошто таму неможам да им вратам зашто сум баниран ке им пратам тука одговорче
Лепотанов @civikom на 5ти Април на ИТ напишал пост кој многу им се допаднал на уште двајца други продавачи со ставен лајк (заокружени доле со црвено)
Прегледај го приврзокот 246948
А кој е Civikom ако се прашувате подоле имате Скриншот од неговиот прв пост на темава, класичен пазарџија
Прегледај го приврзокот 246949
Побарајте му ги другите постови на темава ке видите дека е класичен дилер и продавач на една фирма!
Лепотане како бе заклучи дека сум дилер на Тошиба жити сеИ ја да одговорам на едно "млатење слама" од страна на ПРОДАВАЧИ од другиот форум, пошто таму неможам да им вратам зашто сум баниран ке им пратам тука одговорче
Лепотанов @civikom на 5ти Април на ИТ напишал пост кој многу им се допаднал на уште двајца други продавачи со ставен лајк (заокружени доле со црвено)
Прегледај го приврзокот 246948
А кој е Civikom ако се прашувате подоле имате Скриншот од неговиот прв пост на темава, класичен пазарџија
Прегледај го приврзокот 246949
Побарајте му ги другите постови на темава ке видите дека е класичен дилер и продавач на една фирма!
Вака да ти појаснам малце за да не ги замараш другиве членови со твоите приказни за мали деца т.е. заклучоци дека од продавање на една клима се станува дилер и тоа баш на Тошиба.
2013 год. земав во компензација 4 сузуми клими од кои едната ја продадов за да земам Грее Хансол
Сите си тераат топ и немам никакви проблеми . Како да не препорачам клима која работи 7 години 24/7 зиме/лете а нема никаков проблем.Исто мислам дека Хансолот е супер клима и земав минатото лето уште една за моја роднина.
Затоа лепи не брзај со заклучочи и биди реален дека Тошиба е премиум бренд а Грее си е комерцијала(алтернатива) за тој што неможе да си купи премиум.
Имам и кериер 25 години стар он оф кој уште работи модифициран за подно греење
Последно уредено: