A ova neli podesuva Temperatura ?
Прегледај го приврзокот 244545
slikata e od WiFi aplikacijata za Crownot.
Procitaj si go prvo upatstvoto!
Imas 4 Sleep moda, Tretiot Sleep mod e DIY (sam go mestis) i za sekoj saat od tie 8 vkupno saati podesuvas Temperatura.
Upatstvo imas
ovde na Angliski, procitaj za Sleep mod 3, a eve ti i prevedeno:
Режим за спиење број 3 - поставување на DIY(направи сам) режимот за спиење:
(1) Во третиот DIY режим за спиење, притиснете и задржете го подолго TEMP копчето, далечинскиот управувач ќе влезе во корисничкиoт статус на подесувања за режимот за спиење, во Тајмер делот на далечинскот уравувач ќе покажува еден час - "1hour", додека на местото на зададената температурата ќе ја покажува температурата за првиот час од последната поставена крива за режимот за спиење и таа ќе трепка (при првото влегување ќе се прикаже температурата која ја има по фабричките подесувања);
(2) Со копчињата "+" и "-" подесете ја температурата а потоа притиснете го TEMP копчето за да потврдите;
(3) Тогаш, на местото за тајмер на далечинскот управувач автоматски ќе се зголеми за 1 час ("2 часа" "3часа"....се до "8 часа"), а на местото за поставување на температурата ќе ја прикаже соодветната температура од претходното подесување и ќе трепка;
(4) Повторете ги чекорите на работа (2) и (3), додека не се заврши поставувањето на температурата за 8 часа, тогаш далечинскиот уравувач ќе го прикаже оригиналниот тајмер дисплеј; температурниот дисплеј ќе ја прикаже оригинално поставената температура.