Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Se e vo red druze so klimata ok. Celo vreme denes e 23 i 3 brzina posto vo gvg toplo e nadvor zasegam nenuklicucam veke nisto modovi i ne zamaram na grupata. 30 godini bev na drva i ovaa mine prva na klima i normalno e malku panika..

Se e vo red druze so klimata ok. Celo vreme denes e 23 i 3 brzina posto vo gvg toplo e nadvor zasegam nenuklicucam veke nisto modovi i ne zamaram na grupata. 30 godini bev na drva i ovaa mine prva na klima i normalno e malku panika..
Te razbiram 100%. I mene mi beshe taka, bolen bev lani deka i mene prva zima mi bezhe pa sekoj zvuk, sekoe krckanje, bukvalno so se se zamarav, zena mi pochna da mi se luti duri. Samo opushteno, ostaj si ja taka klimata taka i uzivaj. Edinstveno mozis merach na potroshuvachka na struja da si stavish cisto da znajs kolku ti troshi klimata. Pozdrav

Вие ли бевте со FTXF50 што имаше проблем?

Вие ли бевте со FTXF50 што имаше проблем?
Da. Koga doaga minus temperatura Se uklucuva Brmcenje kako koga pravi defrost (60sekundi)maksimum kako kultivator, no togas trae moze i so casovi.brmci kako motorce desno dole od nadvoresna edinica a ziveam vo gevgelija kade sto nema dojdeno pod-2

Da. Koga doaga minus temperatura Se uklucuva Brmcenje kako koga pravi defrost (60sekundi)maksimum kako kultivator, no togas trae moze i so casovi.brmci kako motorce desno dole od nadvoresna edinica a ziveam vo gevgelija kade sto nema dojdeno pod-2
И што ти кажаа од сервис? Се сеќавам на брмчењето не беше во ред и лоша инсталација ми се чини дека имаше или пак не беше таа твоја клима..За Гевгелија таа клима ќе ти дојде А++ ако не и А+++ за греење ама иритантното брмчење не е во ред

И што ти кажаа од сервис? Се сеќавам на брмчењето не беше во ред и лоша инсталација ми се чини дека имаше или пак не беше таа твоја клима..За Гевгелија таа клима ќе ти дојде А++ ако не и А+++ за греење ама иритантното брмчење не е во ред
Ne doagaat. Od skopje vikat ke gi pratime monterite. A tie se 20 godisni deca i vikaat i doma nasata brmci i ne se zamaraat. Tipicno makedonsko sranje. Denese e vo red ama minimanla e 6.bkoga ke dojde-1 nemozes sa spies od brmcenje ama ne idat i te faka nerva da ja izvadis i da im ja nosis ti vo sk. Me interesira na -9 nekade vo bitola ili tetovo kako bi brmcela nadvoresnata.

Ne doagaat. Od skopje vikat ke gi pratime monterite. A tie se 20 godisni deca i vikaat i doma nasata brmci i ne se zamaraat. Tipicno makedonsko sranje. Denese e vo red ama minimanla e 6.bkoga ke dojde-1 nemozes sa spies od brmcenje ama ne idat i te faka nerva da ja izvadis i da im ja nosis ti vo sk. Me interesira na -9 nekade vo bitola ili tetovo kako bi brmcela nadvoresnata.

Кај мене иста клима, локација па и квадратура за греење, надворешната е нечујна, внатрешната брмчеше ама не беше добро монтирана па дојдоа повторно и ја средија. Потрошувачка од 15 до 20 кв сетирана на 26 најчесто. Еконо мод уклучувам обично кога ја оставам преку вечер да работи.

Dobar popust ima 5.5kw inverter klima
LomoLC18_EnergyL_500x500.jpg
3,6 kw toplina na -10°C top za taa cena.

Последно уредено:
Хобит не беше лоша трилогија, само гравитација да имаше.
Автоматски споено мислење:

каков бре nazi soldier у Прва Светска

Не беше лоша, ужасна беше. Таква cgi бљувотина немало досега, се надевам нема ни да има.

E zatoa na site tamu u gvg raskazi kakvi supci se firmata od koja si ja kupil klimata! Ete zatoa i radi satarot sto se udara kaj nas ne te sfakjam zasto ne si kupi klima od gr. Sigurno do sega serviserite ke ti bea 10 pati dojdeni... Eve ti go primer ovoj em komsija ti e od Polikastro em srbin da se razberes ubavo :) malce e skupdzija ama pak poeftino od tuka plus so povrat na ddv uste tolku..Ima nekolku interesni 5.5ki fuji i hitachi megjudrugoto..
IMG_20200128_200858.jpg

E zatoa na site tamu u gvg raskazi kakvi supci se firmata od koja si ja kupil klimata! Ete zatoa i radi satarot sto se udara kaj nas ne te sfakjam zasto ne si kupi klima od gr. Sigurno do sega serviserite ke ti bea 10 pati dojdeni... Eve ti go primer ovoj em komsija ti e od Polikastro em srbin da se razberes ubavo :) malce e skupdzija ama pak poeftino od tuka plus so povrat na ddv uste tolku..Ima nekolku interesni 5.5ki fuji i hitachi megjudrugoto..
Прегледај го приврзокот 231101
Прегледај го приврзокот 231101
Druze. Sakav od plasio da ja kupam istata klima. Ama nemav vrska za da ne ja carinam preku granica. Zboruvav i so lugeto tamu policajci sluzbenoci no mi rekoa deka sekako ke ti ja carinat... Da znaev deka vakvi supci ke mi mestst klima ke ja vrnev nazad ili ke kupev bez montaza.... ama zaradi garancijata i naebav

Dobar popust ima 5.5kw inverter klima
LomoLC18_EnergyL_500x500.jpg
3,6 kw toplina na -10°C top za taa cena.
Ovaa tie vo kombinacija so ovie sakanite tundri samo sto taa e 41k a ovaa e mn.pomalce keja namontiras i keti ostani nekoja para za prvata smetka kon Evn.!
E zaboraviv kaj gree imas mn.dopolnitelna oprema a kaj tundrata osnoven model.... Toa e razlikata so pripremi i sl.raboti....

Ovaa tie vo kombinacija so ovie sakanite tundri samo sto taa e 41k a ovaa e mn.pomalce keja namontiras i keti ostani nekoja para za prvata smetka kon Evn.!
E zaboraviv kaj gree imas mn.dopolnitelna oprema a kaj tundrata osnoven model.... Toa e razlikata so pripremi i sl.raboti....
takajet!

Ovaa cena na Lomo lc e realna i sekako prifatliva
Fakt e deka cenite kaj nas vo Mk na inverter klimi se naduvani obsto kaj site brendovi na klimi i treba edno da se svati
Uvoznicite i prodavacite na inverter klimi treba da gi namalat cenite da bidat Realni ( za sekoj brend marka model ) za sekoj da moze da si dozvoli da ima inverter klima i da se Ladi i zagreva evtino i ekolosko
Inaku Tundra vo Setec e na popust a vo Energija i klimi mk ne e na popus zosto e taka neznam no fakt e deka i Lomo LC 5.5kw i Tundra 5.5kw im e realna cena 33.000 den a ne 40.000den.
Kaj drugive sosedi za 40 karti imas solidni japonski klimi a kaj nas site so naduvani ceni zosto e toa taka ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom