Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
taa temperatura e epten za na kratki rakaviКај мене зададена 26 неретко и 27 во поладни денови, климата повеќе троши кога работи 24 часа, него ли кога ја гасам вечер пред да легнам на спиење 23 часот и ја пуштам пак во 6 часот наутро. Разлика се јавува околу 5-6 киловати дневно.
Да да се тоа горе јасно со влага со 4 ц плус дигање(ќе си почекаш) и ред други работи. Него муабетот ми е (ако некој мерел и) ако е за 500 ден месечно плус минус, да се игра најпаметно со 22ц константна-и 24ц посакувана (односно не повеќе од 2 степени разлика?)и да се има поголем комфор додека престојуваш од 17ч до 01ч. Така му доаѓа изгледа?
Автоматски споено мислење:
Така и јас отприлика мислам дека е најкомфортно. Е сега после 01ч ако ти е дневна и не спиеш таму, ја оставаш да си цепа 23/4 или ја спушташ на 21ц? Нели сабајле од 07ч 21ц и стегаш и гас работа.
A zosto ne bi mozelo...A moze li preku 4g
Од поодамна продаваат во Кина.Stanuva interesno i Xiaomi se umesa vo igrata...
![]()
Xiaomi Smartmi DC Inverter Air Conditioner.Xiaomi Inverter Air Conditioner SMARTMI 1A.
Xiaomi fan http://got.by/38n8wb Inverter air conditioner will adjust to all Your temperature requirements and provide You with a feeling of comfort. The powe...m.youtube.com
Од поодамна продаваат во Кина.
Марка-лепенка се они(ко демек брендот Шаоми многу тежи)!
Не би да судам предвреме,ама ако прочистувачите за воздух се некаков репер.... тогаш поарно некоја Електра од бит-пазар![]()
Nisto cudno Huawei se odlicni imaat super proizvodi od mobilni telefoni ruteri i ostanata elektronika.Како што иде работава кај Кинезиве и Huawei ќе почне да произведува клими))