Baš me interesira što će praviš ako ne se pokaže, montažata e 70 do 100 evra za 5.5-ка, demontažata sigurno ušte 50 e i posle Jovo nanovo so druga klima i se od početok. Ne se kupuva taka klima brat, no tvoja rabota.....
Može klimata da e sosema vo red, ama sigurno nema da se pokaže ako ti ja montiraat vnatrešnata vo ćoš i do plafon vo prostorija od 10 m dolžina, a ti ja koristiš vo prva brzina vo neizoliran prostor, a nadvorešnata zatvorena na balkon da duva vo sprotivniot zid, isto taka nabiena do plafon i vo ćošot na balkonot. Isto taka nema da se pokaže ako sakaš da ti izigruva kalorifer pa od 16 C da ti digne 25 C, a nadvor e minus 2C i relativna vlažnost 100%......no tvoja rabota...
Prašuvaš koj ima HAIER, a da si pročital bar dve tri strani od ovoj forum bi videl deka mene mi stoi vo potpisot. Toa dokažuva deka si go potcenil kupuvanjeto na klima ured i deka epten se razlikuva od kupuvanje na TV na primer, bidejći načinot na koristenje i mestopoložbite na delovite od klimite direktno vlijaat na toa dali taa će se pokaže ili ne.