Најмалце шо сакам е да оди во безповрат темата ама:
продавач во продавница во Скопје т.е. некој кој само ја користи безжичната мрежа од продавницата на Gree во Скопје ги има информациите за тоа:
Претходно ми кажуваш дека доволни им биле милијардите на Gree.
Твоја е компанијата или и за тоа имаш од внатре инфромации дека им се доволни тие милијарди па ајде нема да знаат дополнителните на шо да ги трошат.

продавач во продавница во Скопје т.е. некој кој само ја користи безжичната мрежа од продавницата на Gree во Скопје ги има информациите за тоа:
- дали Vivax молеле Gree да има произведува,
- зошто Gree не им произведувале на Bosh,
- зошто Gree ги одбиле Gorenje.
Претходно ми кажуваш дека доволни им биле милијардите на Gree.
Твоја е компанијата или и за тоа имаш од внатре инфромации дека им се доволни тие милијарди па ајде нема да знаат дополнителните на шо да ги трошат.

odi kazuvaj vicovi na drugo mesto Bosh ne se glupira so nekvalitet i perfomansi na hartija istoto vazi i za Vivax i site drugi koi prodavaat Midea zatoa si prodavaat kvalitet Gree kako sto proizveduvaat i stancaat za dukjani i Oem brendovi kako Tehnomarket i Setek i koj znae uste koj prodava Gree i pod koe ime ke prifatele so dve raci i dve noze da prodavaat na Bosh ova za Gorenje ti go kaza gazdaricata na Gree
najdi edna klima sto ja proizveduva Hiesense za Gorenje i ovie prikazni igluposti da mu gi kazuvas na strelec pred spienje ccc

(тоа е ваљда колку два Хансола таму
)