Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako dobro se sekjavam, prasa tuka, clenovite edno ti zborea, ti se napravi seznajko so 30 strani procitani i opna Mitsu. Ne ti e kriv prodavacot, mu plati za energetski pasos za da ti presmetuva zagubi? Na kafe muabet se pravi. Izvini vaka, morav da ti go kazham ovaI dvete se vistiniti, iako deluvaat kontradiktorno. Od edna strana jas se zaebav, zoshto ne istraziv ushte povekje za kukjata moja i shto neinformiran vlegov vo kupuvanje klimi i shto se vodev od poznatata laichka maksima "3,5ka za do 35m2", a od druga strana krivica ima prodavachot zoshto ima firma koja se bavi so energetska efikasnost, a osven shto dojde na kafe doma ednash i prasha dve-tri prashanja od tipot "na tavan sho imas klaeno" i "kolku kvadrati ti e spalnata" ne se pozanimava mnogu podetalno da ja ispita kukjava. A tuka e rabotata shto mi prodade poslaba klima koga mozese da mi ja prodade na primer SF35kata mesto WN35kata koja dava 500W povekje a -10 zoshto znaeshe deka bev vo moznost da doplatam za cenovnata razlika ama ete, valjda ne mu tekna ili ne znaeshe za ova..

гаси ја не ја работи, ќе ти викнат полиција комшиите, сличен звук има со Раковица на орањеDa on/off e ama znam deka lani dobro rabotese a sega nesaka ic..
@bulipilotNadvoresna temperatura -8°C
Vnatresna temperatura podesena 24°C
Potrosuvacka 1158w
Najoddalecenoto mesto od klimata e spalnata 14m kade sto e postaven termometarot temperatura 20°C
DAIKIN FTXF50A![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-A310F using Tapatalk

гаси ја не ја работи, ќе ти викнат полиција комшиите, сличен звук има со Раковица на орање
Pa da kako se slusa nadvorгаси ја не ја работи, ќе ти викнат полиција комшиите, сличен звук има со Раковица на орање
pa ne bi trebalo skoro site imat pvc.Ne ja rabotam FHto sama i WNot vo dnevna gi drzam ukluchen, nema potreba da ja macham sama.Ako dobro se sekjavam, prasa tuka, clenovite edno ti zborea, ti se napravi seznajko so 30 strani procitani i opna Mitsu. Ne ti e kriv prodavacot, mu plati za energetski pasos za da ti presmetuva zagubi? Na kafe muabet se pravi. Izvini vaka, morav da ti go kazham ova
Nego FHto mozhe samo da postigne na ovie temp?
20цм, а пожелно 30цм ако се има можност и финансии.Кога сме кај изолацииве, колку да ставам Камена волна над таванов или нешто друго ... колку м2 цена ? ... нејчам да купам клима без уба изолација горна другото сее ок врата,прозори,под
https://www.rojalinvest.com.mk/termo-izolaciiКога сме кај изолацииве, колку да ставам Камена волна над таванов или нешто друго ... колку м2 цена ? ... нејчам да купам клима без уба изолација горна другото сее ок врата,прозори,под