Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ШАМПИОН СИ МОМАК!.... БРАОС!Me nagradi Kajgana so trofej deka denes mi e godishnina od koga sum se zaclenal tuka. Znaci mojata saga za biranje klimi zapochnala na 22.11.2017. Ovaa prilika sakam da ja iskoristam da im se zablagodaram na site shto pridonesovte so vashite komentari da jas na kraj se odlucham da se gream na klimi. Ovoj trofej i go posvetuvam na zena mi koja maksimalno me podrza vo izborot za nacin na greenje, na baba mi koja finansiski mi pomogna da kupam poskapi klimi i na kraj sakam da im se zablagodaram na majka mi i tatko mi koi odsekogas veruvale vo mene! Ovoj trofej ke ima posebno mesto vo mojata kabina, a koga ke kazam kabina ne mislam bukvalno, poshto ova e virtuelen trofej, da ne se lazime. Ama da beshe vistinski, realen trofej, odma shtom ke mi beshe vrachen ke go zakacev na nadvoreshnata edinica od mojata prekrasna ubavica Mitsubishi FH35. Sekoe sabajle koga ke odev na rabota ke si go gledav trofejot kako shto si ja gledam nadvoreshnata od FH35kata. Fala vi na site. Fala ti @Strelec fala ti @mdeni , fala ti @Sv B , fala ti @Dr Zmigo sho si ja otvoril temava! Fala i na @Klima ured , @Kandilce @murto @Alekso 1981 i fala na mnogu drugi koi ne se spomnati ama pridonele za mojot uspeh vo osvojuvanje na ovoj trofej!! Da zivejte i da si grejte so najvisoki SCOPoj!!!
Ako go osvojam povtorno trofejot za dvegodishnina, ke organiziram proslava kaj mene doma kade site ke si sednime, na pivo i meze, vo dnevna, ke ni duvkaat Mitsubishite na vtor izduv ili AutoFan, so 20tina i kusur decibeli i ke si muabetime i ke si chitame euroventoj i ke si sporedvime (osven ovie so Gree i Vivax klimi, vie od doma ke si donesite to sho imate specifikacii zsh nemate Eurovent!!!!! ).
Forza Juve
Samo ova na kraj forza juve ne mu trebase heheheh Napred VARDAR[DOUBLEPOST=1542930821][/DOUBLEPOST]Eve malku sliki od vcera, tek denes uspeav da gi postiram, do sega klimata e bezprekorana sum nemal nikakov problem,nemala df,ne e izgasena veke cela nedela naredno ke bide bel merac pa da vidmie sto e i kako e pozz od mene i do DUSMANITE OD MURTO hehehШАМПИОН СИ МОМАК!.... БРАОС!
Поради тоа што сум испуштен од емисијата честитки и поздрави, те наградувам со обврската да частиш пиво плусMe nagradi Kajgana so trofej deka denes mi e godishnina od koga sum se zaclenal tuka. Znaci mojata saga za biranje klimi zapochnala na 22.11.2017. Ovaa prilika sakam da ja iskoristam da im se zablagodaram na site shto pridonesovte so vashite komentari da jas na kraj se odlucham da se gream na klimi. Ovoj trofej i go posvetuvam na zena mi koja maksimalno me podrza vo izborot za nacin na greenje, na baba mi koja finansiski mi pomogna da kupam poskapi klimi i na kraj sakam da im se zablagodaram na majka mi i tatko mi koi odsekogas veruvale vo mene! Ovoj trofej ke ima posebno mesto vo mojata kabina, a koga ke kazam kabina ne mislam bukvalno, poshto ova e virtuelen trofej, da ne se lazime. Ama da beshe vistinski, realen trofej, odma shtom ke mi beshe vrachen ke go zakacev na nadvoreshnata edinica od mojata prekrasna ubavica Mitsubishi FH35. Sekoe sabajle koga ke odev na rabota ke si go gledav trofejot kako shto si ja gledam nadvoreshnata od FH35kata. Fala vi na site. Fala ti @Strelec fala ti @mdeni , fala ti @Sv B , fala ti @Dr Zmigo sho si ja otvoril temava! Fala i na @Klima ured , @Kandilce @murto @Alekso 1981 i fala na mnogu drugi koi ne se spomnati ama pridonele za mojot uspeh vo osvojuvanje na ovoj trofej!! Da zivejte i da si grejte so najvisoki SCOPoj!!!
Ako go osvojam povtorno trofejot za dvegodishnina, ke organiziram proslava kaj mene doma kade site ke si sednime, na pivo i meze, vo dnevna, ke ni duvkaat Mitsubishite na vtor izduv ili AutoFan, so 20tina i kusur decibeli i ke si muabetime i ke si chitame euroventoj i ke si sporedvime (osven ovie so Gree i Vivax klimi, vie od doma ke si donesite to sho imate specifikacii zsh nemate Eurovent!!!!! ).
Forza Juve
ако биде скроз иста прикаската ќе биде досаден скроз, се надевам нешто ќе сменат.
Specijalen pozdrav do @Che59 i @lleeoo !Me nagradi Kajgana so trofej deka denes mi e godishnina od koga sum se zaclenal tuka. Znaci mojata saga za biranje klimi zapochnala na 22.11.2017. Ovaa prilika sakam da ja iskoristam da im se zablagodaram na site shto pridonesovte so vashite komentari da jas na kraj se odlucham da se gream na klimi. Ovoj trofej i go posvetuvam na zena mi koja maksimalno me podrza vo izborot za nacin na greenje, na baba mi koja finansiski mi pomogna da kupam poskapi klimi i na kraj sakam da im se zablagodaram na majka mi i tatko mi koi odsekogas veruvale vo mene! Ovoj trofej ke ima posebno mesto vo mojata kabina, a koga ke kazam kabina ne mislam bukvalno, poshto ova e virtuelen trofej, da ne se lazime. Ama da beshe vistinski, realen trofej, odma shtom ke mi beshe vrachen ke go zakacev na nadvoreshnata edinica od mojata prekrasna ubavica Mitsubishi FH35. Sekoe sabajle koga ke odev na rabota ke si go gledav trofejot kako shto si ja gledam nadvoreshnata od FH35kata. Fala vi na site. Fala ti @Strelec fala ti @mdeni , fala ti @Sv B , fala ti @Dr Zmigo sho si ja otvoril temava! Fala i na @Klima ured , @Kandilce @murto @Alekso 1981 i fala na mnogu drugi koi ne se spomnati ama pridonele za mojot uspeh vo osvojuvanje na ovoj trofej!! Da zivejte i da si grejte so najvisoki SCOPoj!!!
Forza Juve
Грешка сте се разбрале и требало Gree да купиш.Blagodarenie na @Strelec si kupiv DAIKIN FTXF50A SENSIRA za 58 230.00 denari.
Ne bockaj be Abbate!Грешка сте се разбрале и требало Gree да купиш.
Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Inache deneska ova so tatko mi go napravivme na ednata WN.... Kupiv izolacija za vodovodni cevki i gi obvitkov smcrevata od klimata so nea. Pametno ili ja posrav rabotata? Sakam site tri da gi napravam so ushte eden sloj izolacija na cevkite.[DOUBLEPOST=1542933136][/DOUBLEPOST]Zaborajv slikite da gi okacham, upm.
Прегледај го приврзокот 199953 Прегледај го приврзокот 199954
Od 3 klimi, samo na edna imaa ostaveno 7-8 cm neizoliran kraen del od cevkite, na drugite dve do kraj ima izolacija. Na ovaa shto ne ja doizoliraa vo vitkanjeto na cevkite im se povlexhe nanazad izolacijata mallu pa zato ostanaa nedoizolirani.Во однос на изолацијата на цевките можам да приметам дека некои монтери ги изолираат целосно, додека некои оставаат на крај неизолиран дел.
Кај мене е оставено неизолиран бакар 10тина см на влезот во надворешната.
Искрено незнам како е правилно.
Инаку поздрав до форумов благодарение на ваша помош и јас купив клима