Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@HEKOJ
Гладна кокошка просо сонува, WiFi Тхундрата твоја нема, а ке види WiFi со доплата од 6.000ден![]()
па според рејтингот на апликација изгледа и вашите немаат wifi@HEKOJ
Гладна кокошка просо сонува, WiFi Тхундрата твоја нема, а ке види WiFi со доплата од 6.000ден
Кај Шушибите важи слоганот....код бабе нема за џабе
Прегледај го приврзокот 198896

So toa SP3s moze da meris potrosuvacka, a nemozes da smenis Temperatura ili Fan brzina na klimata znaci ne e zamena za WiFi aplikacija.....za sporet e toa SP3 ili panelka, klima ne se pali/gasi na prekidac. Rm-Mini i ja imam koristeno so Mitsibishi zasto toa sto daljinksoto go nudi e preslabo so 4 setiranja a ovde imase 6 mislam....mada imase i eden BUG GOLEM....neznaes so Rm-Mini dali e klimata ukljucena ili iskljucenaha ha ha
sto zboris be strelco belco imam broadlink rm mini 3 za 12 evra sekoj sto saka moze so broadlink koi 100 e[DOUBLEPOST=1540938846][/DOUBLEPOST]a ako sakas za merenje so broadlink sp3s 15 evra e i imas online potrosuvacka na klimata

.. е НЕ си во право!!! .. затоа ти се лутат многумина@HEKOJ
Гладна кокошка просо сонува, WiFi Тхундрата твоја нема, а ке види WiFi со доплата од 6.000ден
Кај Шушибите важи слоганот....код бабе нема за џабе
Прегледај го приврзокот 198896
Ova e izvadok od katalog nema servisno za ovaj model na LG.До толку ли ве боли бе што можат да се најдат други клими кои се со слични или подобри перформанси од Грее
Прегледај го приврзокот 198875
Еве конкретно за климата од @Klima ured па пак негирајте дека е со двојноротирачки компресор. Еуровент со 2.5kw на -10. За тие пари тоа е реалноста.
И друга работа што ја забележав, нека не ве лажат со pDesign налепници дека се за -10. Haier Tundra 12 pDesign има 2.8, на -7 измерена е на 2.4 а на -10 измерена е на 2.1. Некои клими можеби и имаат pDesign колку и на -10 но не сите. Конкретно доколку немате еуровент за проверка, со налепници можат да ви продаваат ветар во магла, а да не ви кажат со мали букви дека тој pDesign се постигнува со дополнително грејно тело.
Pak seces lepes aaa nas si kulirav i gi citam od seir komentarive i op pak eve PO STOTI PATMTOA BEA PRVITE DENOVI KOGA NE ZNAEV DA JA RAKUVAM.Твојата од штекер е исклључена затоа е на нула....така мери Шушиба по цицијашки[DOUBLEPOST=1540934934][/DOUBLEPOST]Дечко со Шушиба Сузумка прикачи видео како дува ладно кога не работи...демек проверувала сензор дали постигнала температура и треба да укључи(глупа и сељачка логика) и цели 2минути и лади простор....дува 2мин што? ако не ладно.
https://www.youtube.com/watch?v=ZHPcO4--5fo&feature=youtu.be
А ова со дувањево ме потсеќа на еден пост за работата на Vivax-вентилатор мод при греење
Прегледај го приврзокот 198890
Прегледај го приврзокот 198891
)))
)
))so antipaticnite likovi tuka nema ni da pislat da zemat aj pozdrav