Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pretezno za greenje sakaat da zemat. a stvarno cenata e top za r32 i 5kw e sega so ima unutra i kakvi se performansite.Сигурно ли му треба 5kw разладна сила?
Moja preporakaПрепорачајте клима за греење соба од 35 квадрати до кај 30000 - 35000 денари
Не можеме да знаеме. Но сигурно е од рангот на Ломо Еко или Вивакс АЕЗИ или полоша. Така да не е баш за греење, тешко дека ќе вади некоја значителна температура на издув или пак да има повеќе од 3 киловати на -7.pretezno za greenje sakaat da zemat. a stvarno cenata e top za r32 i 5kw e sega so ima unutra i kakvi se performansite.
preporacajte nekoe filmce so yakuza, ama kvalitetno.
[DOUBLEPOST=1529836779][/DOUBLEPOST].....Ferrari se rasipuva, a kamo li klima ured made in prc....@mdeni sto mislis ti za zukov na AERIvo i postov na HR forumot od pred nekoj den?
Serviserot ne slusal deka ima nekoj metalen zvukkako da e lager ili slicno, ti so mislis normalen e zvukot ?
Ovde moze da se slusne zuenjeto.
https://drive.google.com/file/d/1ubNH9KXftJhEy2igmUX4oxFMErsnxQUE/view?usp=drivesdk
Прегледај го приврзокот 192763
So 3 ili so 2 god garancija bese ovaa najjakata im klima?![]()
Јас ја имам истата клима ја набавив во SETEC токму по оваа акциска цена (22К) и минатата зима греев токму 16м2 (повремено те преку ден уште и 6м2) неизолирана просторија во зграда, на приземје (ладен под) стара столарија... и поминав убаво! И со сметките за струја сум задоволен и со квалитетот на греењето! Скоро цела сезона на греење ја користев на најмалиот издув (ги има 4 мода) и цело зимо направи само еден дефрост! Не ја мерев детално, но намалена ми е потрошувачката (постирав предходно сметки од 5-6 предходни зими греено со Thermor 2kW)...Некој предлог на клима за греење за соба 4х4(за моите родители). Не мора да е некој бренд,и мах 30000 ден. Ја гледав во сетек
Haier Tundra AS12TA2HRA/1U12BE8ERA SMART WIFI