Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
За сите навреди нема добиено никакви негативни поени затоа што е јавна тајна дека сите модератори се греат на бесплатни Грее клими. ГрееМКД нема пари ни интелект да се рекламира како останатите фирми, се што можат е да лажат по форуми и да плаќаат со клими.
cleardot.gif
За ваква клевета, нареден пат ќе добиеш тужба за клевета од мене како сопственик на форумов. Сега ќе добиеш бан од три дена како опомена.

Toчно е дека Gree се рекламира на форумов со банер, кој го има уредно закупено и платено (ценовник за сите заинтересирани јавно достапен тука), како што може да закупи било која фирма која сака да си закупи рекламен простор на било кој медиум. Тоа што на одредени фирми/поединци ова им боде очи, им предизвикува гнев и сакаат да го извртат тоа во друга насока пишувајќи лаги, нема да го толерирам.

За ваква клевета, нареден пат ќе добиеш тужба за клевета од мене како сопственик на форумов. Сега ќе добиеш бан од три дена како опомена.

Toчно е дека Gree се рекламира на форумов со банер, кој го има уредно закупено и платено (ценовник за сите заинтересирани јавно достапен тука), како што може да закупи било која фирма која сака да си закупи рекламен простор на било кој медиум. Тоа што на одредени фирми/поединци ова им боде очи, им предизвикува гнев и сакаат да го извртат тоа во друга насока пишувајќи лаги, нема да го толерирам.

Хаха, одаамна не сум ја читнал темава, налетав на постот на @Forall и одма помислив дека ќе се случи вакво нешто.

Чисто за новите и за останатите членови, ова не се случува прв пат, ова е честа појава на оваа тема.

Апсолутно ваквиот потег ја потврдува, бетонира, запечатува вистината и точноста на постот на банираниот член.

Пазете имате 1 или 2 члена со по 5-6 профили, имате пцуење, дрскост непридржување до никакви правила, и сопствениците, модератори, администратори нафта пијат, не знаат што се случува.
Анбливбл.

Затоа уште еднаш, прочитајте го пажливо постот на банираниот, нема ништо други во него освен апсолутна вистина за оваа тема менаџирањето на оваа тема и марката без еуровент.

[emoji8]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Хаха, одаамна не сум ја читнал темава, налетав на постот на @Forall и одма помислив дека ќе се случи вакво нешто.

Чисто за новите и за останатите членови, ова не се случува прв пат, ова е честа појава на оваа тема.

Апсолутно ваквиот потег ја потврдува, бетонира, запечатува вистината и точноста на постот на банираниот член.

Пазете имате 1 или 2 члена со по 5-6 профили, имате пцуење, дрскост непридржување до никакви правила, и сопствениците, модератори, администратори нафта пијат, не знаат што се случува.
Анбливбл.

Затоа уште еднаш, прочитајте го пажливо постот на банираниот, нема ништо други во него освен апсолутна вистина за овас тема менаџирањето на оваа тема и марката без еуровент.

[emoji8]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не беа тоа исти членови со 2-3 профили туку биле колеги на работа и тоа мислам дека го разрешивме затоа што и членовите одделно ми се претставија и се уверив дека се различни личности. Не ми е јасно, ако некој ве нервира, зошто побогу не го ставите на игнор? Ако има некаде некултурен однос и навреди пријавете ама ве сфаќам, полесно е теории на заговор да се шират.

п.с. ЛГ и Нео имам дома клима ама се греам на пелети, еве апдејт да дадам. Страшно...

Кај мене е 8.50x4.50 и без проблем се загрева секаде за 12.50 должина незнам ама не би требало да биде проблем ако го наместиш на i feel. Јас пред 3 години така ја користев а сега на мануал фан на средна брзина,и така и така сум задоволен.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

@Fikshe1989 Комбинирај клима што ќе ти работи нон стоп и камин со радијатори во другите соби по потреба.На климата ќе пржиш јајца а во каминот ќе печеш домашни колбасиUntitledg.png

Attachments

• Untitledg.png
    Untitledg.png
    622,3 KB · Прегледи: 40
За таква дневна како би легнал еден камин.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

@Fikshe1989 Комбинирај клима што ќе ти работи нон стоп и камин со радијатори во другите соби по потреба.На климата ќе пржиш јајца а во каминот ќе печеш домашни колбасиПрегледај го приврзокот 185585
Hahahahhha, alal da ti e, me iznasmea so komentarov. Sepak, fala ti, nikogas vo zivot ne sum se toplel na drva, nemam iskustvo, moite doma se protiv, zena mi e protiv drva taka da taa opcija ne ja ni razgleduvavme. Fala ti sepak.

Пелети и дрво па демек има разлика. Само цепени ти доаѓаат пелетите, да не си го упропастиш паркетот цепејќи у сред соба.

Greenjeto na drva e neekolisko skapo i neisplatlivo pomina vremeto na drvata sega sme 21vek i e vreme na INVERTER KLIMI I TOPLOTNI PUMPI.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom