Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Vo stan nekako se jade klima, amo vo kuka kocan vecinja i kupatila bogami ne e ubavo. Na zapad mnogu malku se stavaat klimi i toa pretezno za ladenje, sve odi na toplotni pumpi posebno novogradbite.

Последно уредено:
еве една акција во техномаркет во која има акција на вивакс клима со некој прочистувач за воздух гратис, па ако некој се мислел да си ја купи може да си земе и гратис :D еве линк од климата http://tehnomarket.com.mk/product/740270/vivax-cool-12000btu-acp-12ch35aemi
а акцијата ја има на насловната страна на http://tehnomarket.com.mk

Дали некој има користено кано еко систем со течност-електролит да сподели искуство дали се исплака таква инвестиција, прашувам за мал стан од 50 квадрати внатрешна и наместено централно (радиатори).

Дали некој има користено кано еко систем со течност-електролит да сподели искуство дали се исплака таква инвестиција, прашувам за мал стан од 50 квадрати внатрешна и наместено централно (радиатори).
Немам користено, и од тоа што прочитав спецификација на кано системот, коефициент на полезно дејство има само 0,99. Значи за 1 кW потрошена струја, ќе добиеш 0,99kW топлина. Даааалеку послабо од најслабата инвертер клима.

Последно уредено:
Имам двајца пријатели со системот и мислам дека се и членови тука, далеку поефтино од класично парно на струја.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Још данас у вашем граду... ајде изволте! По повод замислете Кинеска Нова Година (чистење залихи) изволте Ломо за 25 карти, Хахсол за 35! :) Што правеле овие досга? Пљачкале!? Некој рече дека оделе со 35%... само?
Одма бришат негативни коментари на ФБ од незадоволни купувачи... ха-хаха!
Не Кинеска НГ, вашите цени ги “среди“ Кајгана! ;) .... Па да ви се извиниме!
27072990_876238512557441_7647433504719549349_n.png

WoW....Одлична Промоција !!!

Вакво намалување со овакви цени немало досега....и со дури шест модела на попуст!
а не како другиве со едвај еден модел на акција...што и да зборите вака или онака Грее ги сотреа со цени сите конкуренти :)

Можда и другите ке научат нешто па ке си ја смалат маржата од 50% :D

@Strelec
bidejki se site 3.5 sto e razlika vo niv vo odnos perfomansi?
Sto e poentata na tolku podmodeli site 3.5 samo covek da se zbuni,
razbiram ako sakas doplata wi fi ili greac ama ova?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom