- Член од
- 5 јануари 2010
- Мислења
- 195
- Поени од реакции
- 154
Decko ti da ne imas 50 gv pa davas soveti. Se salam .Neznam zasto tolku ti smeta kratkiot defrost pod nula koga e zasto na toj aludiras kontam..prasanje na vkus iskaca i toa deka e na nekoj nacin ama ko sto pisav ednas eve i ti go kazuvas samiot “neka sluzi”..epa ako so toj nacin na rabota i se prodolzuva vekot na klimata togas taa ke stanuva “poevtina i poevtina” sekoja godina plus na sluzenje i togas na kraj suma sumarum toj kratok defrost od okolu 3min i nema da iskoci tolku “los” neli..sekako vremeto ke pokaze ke vidime..ne kazuvas kako za razlika od podiganje perki i doduvavanje kaj daikinov GV instantno prestanuva ventilatorot na vnatresnata i perkite si ostanuvaat vo istata pozicija zasto toa ne ti smeta neli..![]()
A be lugje sme toa sto ni odgovara ne go stavame na kantar pa da doneseme zaklucok , tuku samo toa sto mi smeta go gledame. Imam pisano kje ja sredam ja za narednata zima so stiropor od stranite posto na sever e i duva nenormalno mnogu i tacna od dole da ne tece voda i da mi prska nasekade. Pa kje pravime muabet . Neka tera edno 10 godini vaka pa kje ja menjame posle.