- Член од
- 19 декември 2014
- Мислења
- 566
- Поени од реакции
- 735
Ne se los brend problemot e sto pokvalitetnite nivni klimi se so cena ista pa i povisoka kako klimite Mitshu Toshiba,Daikin,Carrier,a te ubeduvaat deka ne e taka,i pocnuvaat da napagaat da vregaat da se ismevaat ,omalovazuvaat.A covek megu 2 raboti normalno zema brand firma a toa im bode oci.
Vi postirav vo Evropski ramki sto e top 5,e sega kaj nas standardot vrsi iskrivuvanje na percepcija sto e No1.
Dodeka se prodavaa Chevrolet Spark bea megu najprodavanite no ne gi pravi toa No 1 se znae koj bese kola na godinata.
Mene 1 izbor mi bea Daikin no ispadna Toshiba od drugi pricini.
Ne sum tolku bogat da eksperimentiram so seuste nedokazani klimi za toplenje,bidejki normalno pred da kupis guglash po stranski forumi a tamu se znae sto se preporacuva.
Vi postirav vo Evropski ramki sto e top 5,e sega kaj nas standardot vrsi iskrivuvanje na percepcija sto e No1.
Dodeka se prodavaa Chevrolet Spark bea megu najprodavanite no ne gi pravi toa No 1 se znae koj bese kola na godinata.
Mene 1 izbor mi bea Daikin no ispadna Toshiba od drugi pricini.
Ne sum tolku bogat da eksperimentiram so seuste nedokazani klimi za toplenje,bidejki normalno pred da kupis guglash po stranski forumi a tamu se znae sto se preporacuva.