Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kolega @dastan rucna malce.. Bilo koj ako malce istrazi za Samsung klimite na ovoj ili sosednite forumi odma ke doznae deka za greenje nikoj ne gi preporacuva i tuka poveke lezi pricinata otkolku vo ova sto ti go pisa...
Od kade ke zimas na rati ako zimas vo tehnomarket tamu ima i gree i vivax klimi inverteripa sakav da zemam na rati
Vo prilep imas setec i moj predlog ti e da zemes haier tundra od setek normalno ako ti odgovara od setek na rati@Klima ured od Neptun,vo Prilep nema Tehnomarket.
Krajniot musterija go plakaDDV vi se vrakja neli ?
Alo ti odgovara od setek na rati mozes da zemes ili 2.5 kw ili 3.5kw haier tundra@Klima ured mi treba samo za greenje okolu 25m2 PVC dograma termopan staklo se raboti za soba od stan a go gledav I toj haerot 3,5kw
Moj prijatel ima haier i e zadovolen od klimata moe mislenje e deka ke te zgree bidejki imas pvc prozori plus 25m2 vo stan priatelov ima haier 5.5kw vo kika e ne vo stan a haier 3.5kw e za 35 do 40 m2 sepak ti odlucisi@Klima ured ja razgleduvav I taa opcija za haerot od3,5kw pristojna cena samo ne znam dali e dobar vo smisla na trosenje bucavost I dali ke mi e dovolen fala za infoto I sugestijata
Odluci si i spodeli informacija sto klima si zemal@Klima ured ti blagodaram za vremeto I pomosta denovive ke zemam nesto,a vo igra sega mi e I haerot pa aj da vidam I ke kazam