- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.671
- Поени од реакции
- 7.544
Nekolku prasanja do tebe (manipulantu):Каснам малце со одговор ама бев денеска и ги прегледав и двете. Има мала разлика во бојата, но кога ќе се погледне одблиску се гледа дека и двете се со бакарни цевки. Најверојатно дур беа внатре под вештачко светло се познаваше поголема разлика во боја и затоа ми падна во очи дека се различни.
Еве јавно се извинувам за погрешната информација!
Dali klimite Lomo LCLH se montirani vo privaten t.e rezidencijalen ili vo Profi-Kancelariski prostor-firma i dali mislis deka e toa dozvolivo ?
Mislis li deka RAC(rezidencijalna oprema) i CAC(komercijalna oprema) e isto ?
Slucajno znam deka tie klimi se vo firma namontirani i toa prostor od 100m2....so dve 5,5ki nameneti za domasna upotreba greete 100m2 kancelariski prostor, nesto nedopustlivo za normalen svet.
Zosto firmata vo koja si vraboten i kade se montirani ovie klimi ne vlozi uste 3-4000evra vo oprema za Profesionalna namena tuku se resi za najeftinata varijanta....oprema na koja se drzna da naogjas mani a ste pominale najeftino(a i nebile losi)?
Pa kakvi treba da bidat za sichata sto ste ja vlozile bre...da great i ladat kako VRV?
Zosto primer greenjeto/ladenjeto ne go resivte so VRV, Chiler ili najmalku Mutisplit ?
Da ja napisam firmata vo koja si vraboten ili da ne te brukam lepi MT ?
Kasnis malce povekje so izvinuvanjevo mudrecu...steta sto nema da go jades sudski ja bi te gonel do Rejkavik i nazad, i toa duplo.....zaedno so srbinot u paket zosto tvoite namerno izbrani mutni sliki za koi sega se pomocka pa kao se izvinuvas srbinot gi iskoristi i gi pokaza od tuka do Aljaska a gi iskoristi za negovite manipulacii japan-kina.
Последно уредено: