B
Blade Torch
Гостин
Полека со новиот на Вуди Ален. Просекотина.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хулиета уште не ти е гледан? Две недели скоро го има по торентиве.Истите и јас, без грчкиот, + австралискиот Tanna и Julieta на Алмодовар. Tanna веќе го има, се мислам да му седнам деновиве.[DOUBLEPOST=1473974107][/DOUBLEPOST]А, да, и од финскиот и португалскиот имам високи очекувања.
Sprat od semejna kuka...Nadvoresna izolacija od stiropor 8 cm ...Vnatresno pvc dograma so trojno 4 sezonsko staklo..Najgolemite gubitoci na toplina mi se na tavanot,bidejki na nad mene ne sedi nikoj a tavanskiot prostor ne e dovilno dobro izoliran...Sobata koja ke se zagreva e 30 m2 dnevna so kujna...ima i dopolnitelen hodnik od 7 m2 e toj neznam dali ke uspeam da go zatopli...So vivaksot toj prostor voopsto ne go zagrevav..@ante1 со среќа да си ја користиш, климата е екстра, верувам дека ќе бидеш презадоволен од неа
во стан си или во куќа ?
каква е изолацијата конкретно во таа соба кај што ќе биде климата
Sprat od semejna kuka...Nadvoresna izolacija od stiropor 8 cm ...Vnatresno pvc dograma so trojno 4 sezonsko staklo..Najgolemite gubitoci na toplina mi se na tavanot,bidejki na nad mene ne sedi nikoj a tavanskiot prostor ne e dovilno dobro izoliran...Sobata koja ke se zagreva e 30 m2 dnevna so kujna...ima i dopolnitelen hodnik od 7 m2 e toj neznam dali ke uspeam da go zatopli...So vivaksot toj prostor voopsto ne go zagrevav..@ante1 со среќа да си ја користиш, климата е екстра, верувам дека ќе бидеш презадоволен од неа
во стан си или во куќа ?
каква е изолацијата конкретно во таа соба кај што ќе биде климата
Имам 2-3 од Канада, ама ќе го гледам и овој Мами, актуелен е на форумов па да видам што филмац е.Канада ја помина? Гледај го сега и Mommy, од истата година е и тој.