- Член од
- 30 март 2012
- Мислења
- 376
- Поени од реакции
- 234
Znaci temava dojde skoro do 600 strani i 9000 posta od gluposti pisuvanje.
Ovoj tetoecot so "ne gree" stopati ima pisano kako plakja astronomski smetki za struja, a plus i kako da se gordee so toa. Kompjuterite sto mu lapaat kako termo pecka, i posle nemal greenje i ladenje.
gigovit ima seriozni problemi so sebe, sega malku mu gi otvoriv postovite na forumov, no comment.
A vidov i kandilce koristi Fujitsu klimi. (nesto utakmicive denes tapa)
Jas pred nekolku meseci kazav kako ja pominav proslata grejna sezona koja mi zavrsi na 1 April. Posle toa samo ednas ili dvapati na pocetok na Maj pustiv samo na kratko, dali po 5-6 saati. Stvarno nemase potreba kaj mene za greenje od April. Vkupno potroseno za greenje okolu 7000 den. 42m2 (30 dnevna kaj sto e klimata +12 soba nonstop otvorena) Klimata od sredina Noemvri -mislam deka bese, non-stop pustena na 22-23 stepeni, no i na 21 vo potoplite denovi koi gi imase zimovo koga i gasese sama ili nie ja gasevme. A takvi denovi imase nekolku vo Fevruari i Mart. Ako e nad 16-17 stepeni denot so sonce nema potreba od greenje kaj mene.
Se razesti utakmicava, dosta bese ovde
Slusaj neizbanjan da rabotea kompjuterite prosliot mesec ce gi spomenev. Ako ne odis kaj mama na rucek nema nisto ni zgotveno da probas zatoa placas po 1000 struja