I mene ne mi e jasno kako ne simnuva.So Samsungot pola sezona ja pominuvam so potrosuvacka 250w staven na quiet 24/7.I ne isklucuva nikako.A hansolot cim ja postigne temperaturata namesto uste da ja namali potrosuvackata i da odrzuva toj vednas isklucuva. Kako on off klima.I sabajlevo go pustiv na greenje bidejki T bese 20 stepeni istoto.Na 380 w isklucuva i cmae kako obicna klima.[DOUBLEPOST=1465882091][/DOUBLEPOST]@Bobo 5 друже мој,како бе може хансолот да не симне под 380w кога имавме доказ дека може да работи на 120 ?
па моето мочано чанге од 20К паѓа на 270-280 пред да исклучи на ладење и тоа не како што го тестираат они на 27 внатрешна него јас го тестирав на зададена 19 пошто во собата ми беше 23с.
Toa se stari modeli sto gi pregazilo vremeto a visoki ceni.Pa jas ako sakav takva u start ke zemev nemase so tebe da se dogovaram.Toa ti e Mercedes od devedesetite.Zatoa odev na ovaa varijanta.Za Suzumy i Avant ne go davam ,toa tie pak od konj na magare.@Bobo 5
Bidejki ne si zadovolen od Hansolot daj mi go Hansolot, a jas ti davam Toshiba Suzumi+16, glava za glava.
Jas ti davam mercedes (so twin rotarry) a ti daj mi go kineskoto gubre
Te cekam za odgovor
Последно уредено: