Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Citano e, samo 9kw razlika od smetkata do koga jas sum cital-na 14.12 vecerta.Realno potrosena struja za sredina Noemvri-sredina Dekemvri x.xxx denari. Smetkata ne e seuste gotova, no pobitno mi e realno kolku sum potrosil otkolku dali evn citale mesecov ili ne.
Aj ne pisuvam sumi da ne pocnat povtorno standardnite komentari.
Ќе го гледам Love, го пуштив да се симнува, исто и екс машина и малиот принц, ако имам време сите ќе ги изгледам денес.
мој прв комшија 4 метри не делат од прозор до прозор е бурекџија и заедно со жена му секој трет ден во дворот ( 2 метра од климата пржат кромид по 50-60кг) па мене внатре не ми мириса на пржен кромид. Ова го пишувам за ептен да ти се разјасни убаво работата, а од мојата клима верувај дека нема да најдеш полоша што и да земеш, значи и пожар да гасат надвор ти ќе си го дишеш тој воздух што ти е во собата, ништо не ти влегува низ надворешната единица внатре[DOUBLEPOST=1450389544][/DOUBLEPOST]Јас за тоа прашав, не сум баш упатен у оваа проблематика. МИслев дека влече воздух од надвор и го испушта внатре со самото дување....Ако прашаш 10 лаици за оваа тема, 10 од нив би го мислеле истото. Сепак фала на одговорот
тој вториот камин што е 16К го има мој другар ама од тие бугарските прити, и грее соба од ~50м2 со помалку од 15м3 дрва на Т никогаш помала од 25с. Пред пола час си тргнав од кај него беше 28 на другиот крај од собата кај што е термометарот поставен на 1.4м. од подот[DOUBLEPOST=1450390609][/DOUBLEPOST]mn eftina klima vo alfi tehnocentar, made in italy, so visok SCOP 4.04 ja ima nekoj razgledano???
Sent from my SM-G360F using Tapatalk
0.37KW мин. само тоа не ме бендисуваHaier-ot e sega 22.000 denari vo SET.
Ako seuste nemas zemeno, za ovaa cena ne mu ja misli voopsto.
Kede e tuka klimata "Made in Italy" ? Gleam pecki a klima nema, ako si u blizina na Kumanovo slikaj ja i pisi model da znaeme za koja klima zboris, i cena normalno!mn eftina klima vo alfi tehnocentar, made in italy, so visok SCOP 4.04 ja ima nekoj razgledano???![]()
Sent from my SM-G360F using Tapatalk
Kede e tuka klimata "Made in Italy" ? Gleam pecki a klima nema, ako si u blizina na Kumanovo slikaj ja i pisi model da znaeme za koja klima zboris, i cena normalno!
@yamaha10 @ogledaloogledalo Haier-ot nikogas i nevredel poveke od toa sto sega ima cena, prassajte se zasto e sega cenata takva i pored Euroventot
Ferski ke bide poso buckate za Haier a pojma nemate sto ima u klimava da im ostavite broevi na telefoni na @kabomH i ostali sto sakaat da kupat klima da moze da ve najdat ko nema da gi gree, i koga ke pcujat po klimava![]()
A podobro ke mu bide so NEO ili Vivax najeftiniot ili ST ako kupi?????Kede e tuka klimata "Made in Italy" ? Gleam pecki a klima nema, ako si u blizina na Kumanovo slikaj ja i pisi model da znaeme za koja klima zboris, i cena normalno!
@yamaha10 @ogledaloogledalo Haier-ot nikogas i nevredel poveke od toa sto sega ima cena, prassajte se zasto e sega cenata takva i pored Euroventot
Ferski ke bide poso buckate za Haier a pojma nemate sto ima u klimava da im ostavite broevi na telefoni na @kabomH i ostali sto sakaat da kupat klima da moze da ve najdat ko nema da gi gree, i koga ke pcujat po klimava![]()