Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Radosna vest!!! Mi crkna samsungot, sega uste na @yamaha10 da mu crkne neo-to i raat ste :)
Koga ce ja vklucam vnatresnata normalno funkcionira a na nadvoresnata i se vklucuva ventilatorot a kompresorot pravi kratok brum kako nekoj motor na primer od ventilator koga e vklucen a vie so raka go drzite da ne vrti, znaci kratok brum pa pauza nekolku sekundi pa pak brum i taka vo krug. Zaglaven e rotorot ili namotkata mu riknala?

Ubavo zapazil @Strelec vo postovite i zaklucok e deka kasnat so isporaka i mozda si imaat problem vo transport carini dostava nekoj drug gi koci etc. toa mozam da im go oprostam nekako ama delot na postavuvanjeto i montazata e totalno zavisen od niv i tuka ako tuka pocnat da improviziraat toa ne im go prastam posto imaat najskapa montaza u mk, jebeni 90evra.

Radosna vest!!! Mi crkna samsungot, sega uste na @yamaha10 da mu crkne neo-to i raat ste :)
Koga ce ja vklucam vnatresnata normalno funkcionira a na nadvoresnata i se vklucuva ventilatorot a kompresorot pravi kratok brum kako nekoj motor na primer od ventilator koga e vklucen a vie so raka go drzite da ne vrti, znaci kratok brum pa pauza nekolku sekundi pa pak brum i taka vo krug. Zaglaven e rotorot ili namotkata mu riknala?
Aman bre coek so e radosno tuka steta e so se zeznala[DOUBLEPOST=1448061273][/DOUBLEPOST]
Ubavo zapazil @Strelec vo postovite i zaklucok e deka kasnat so isporaka i mozda si imaat problem vo transport carini dostava nekoj drug gi koci etc. toa mozam da im go oprostam nekako ama delot na postavuvanjeto i montazata e totalno zavisen od niv i tuka ako tuka pocnat da improviziraat toa ne im go prastam posto imaat najskapa montaza u mk, jebeni 90evra.
Nisto ne improviziraat naprotiv najdobar servis i usluga licno iskustvo a so naraca ?

De be @Strelec ne bidi sueten mala shala napraiv :)[DOUBLEPOST=1448060295][/DOUBLEPOST]Nema potreba druze ne sakam da forsiram raboti ke stigne koga ke stigne neka ne ja rasipuvame karmata ;)
Shala na strana ali oprosteno posto ne gi znaes rabotite, viktor stvarno moze da ti pomogne i da urgira ako ja ima da ja zemes pred nekoj drug zasto se znae so lugeto, a ti kako sakas. Inaku klimata ti e odlicna, baska skapo platena, i sto e najvazno zaladi i ne e u redu da cekas uste i da ti stane ladno doma....najmnogu zaradi toa sto ke zaladi a ti na prethodnata strana napisa deka uste ja cekas od ics...zatoa iskomentirav za tvojata klima.

Belja rabota, me zamisli sea poso mislev da ja namontiram i nea kao da pomaga nakaj spalnive, istata li ja imame? 9ka SH09ZS8x e mojata nadvoresna

@Strelec a od koj aspekt mislis deka mi e skapo platena? Bazirano na toa kolku strucno cenis deka vredi kao sostav mashina performans kvalitet ili sporedbeno so ceni u komshiluk? Zasto spored ona sto gleam na web gr-bg-srb-hr tuka se cenite za ovoj model (pakson najeftino ja nudi na balkanive izgleda :))

hahaaha, urnebeno, genijalno I totalno pogresno

hahahaha

nHLSlFK.gif

не знам дали е до мене, ама од руската кинематографија не сум многу задоволен. :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom