Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
абе @мајмун го спомнал шошанк во иста реченица со некој филм во кој игра џејсон статам :S
немој бе мајмун
Не сум го гледал, ама нешто ми кажува дека ќе се сложиме овој пат со оценката.
дај бе ѕвони му на VLJ

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Despicable Me 2 одличен како и кецот со eyecandy анимација и солиден хумор.

Еве уште една препорака за постар анимиран филм со посериозна/потемна тематика. http://www.imdb.com/title/tt0472033/?ref_=fn_al_tt_1

Жив го нема, ни зафали.

Aj prekinete so Prisoners na granica ste da im go unistite filmot na site.

Nemoj da ve baniram tuka i to...

Да го ставаме на дискусија ако не? Ги предупредив да продолжат во спојлери, не е многу тешко да го ебам.

Prisoners е супер филм, иако приказната не беше нешто уникатна, камерата и глумата на ептен високо ниво. И така...

Bwt6dgp.jpg

^^ При што висината не е толку важна колку обемот.

Да де, ме мрзеше да елаборирам. Гледаш како може да се согласуваме. Дојди ајде на темната страна, ќе им препорачуваме филмови како Rubber. (6)

И, да балансираме малку.. Лош Анон, лош.

A66vgxq.jpg

Sum nemal do sega inverter pa neznam tocno kako funkcioniraat, no ova sum siguren deka e nekoj defekt, neli inverterite se za da im zadades temperatura i da si ja odrzuva.
Mu javiv na monterot sega, vika moze e sonda problem, no i da ja probam uste dva-tri dena kako ke raboti...
Го прочита упатството? ;)

Можеби е до некое сетирање како е подесено, иако мислам дека дифолт однесување е да ја оддржува температурата (освен ако не си чепкал нешто во подесувањата). Од друга страна можеби и нешто е неисправно.

Мој совет ти е прво да го добро да го прочиташ упатството, ем да знаеш се како да подесиш, ем сервисерот нема да ти наплати доаѓање (ако го викаш за исправен уред, се плаќа како сервисен преглед).
RTFM.jpg
Kaжи колку го плати Hansol-от, колку кошташе монтажата, дали ја извакумираа внатрешната единица?​
Колку киловати, 3.5?​

Знае некој каде има 3Д стримови онлајн? Торент не доаѓа во обзир, онака онлајн стримче ама 3Д да е side-by-side или сл.

Ме исхејтавте за Џенифер, за мене ова е прекрасна жена со неверојатна харизма. Нека и е среќен роденденот на Џулиа Робертс

Julia-Roberts.jpg

--- надополнето: 29 октомври 2013 во 03:19 ---
Gravity - Тема за тие што гo гледале филмот! (SPOILER FREE!)
прв пат ја гледам оваа тема ама убаво сте ја почнале со дебата за Into The Wild

Го гледав вчера Children of Men после многу фалење и јак рејтинг. Добар филм ама ми беше многу досаден. Некако од овие " Sci-Fi " драми најдобар ми е Gattaca

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom