wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 20.047
- Поени од реакции
- 35.037
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дајте некој предлог за WW2 ?
И јас би ти ја препорачал прво Band of Brothers (иако сме оф топик тука)Дајте некој предлог за WW2 ?

Го гледав новиот стартрек и ептен фушарски напраен, сега све тоа ефекти беше ок, али како може ѕвезден брод што лета со брзина на светлината да согорува при паѓање низ земјината атмосфера? И тоа со копчето како у секоја акција, притисни го копчето спаси го бродот![]()
Го гледав новиот стартрек и ептен фушарски напраен, сега све тоа ефекти беше ок, али како може ѕвезден брод што лета со брзина на светлината да согорува при паѓање низ земјината атмосфера? И тоа со копчето како у секоја акција, притисни го копчето спаси го бродот![]()

И јас го изглеав вчера.
Ќе ми беше океј да не го вратеа Кирк. Се соживеав со моментот, дури и Спок покажа емоции, само не знам што ќе праеше Абрамс после со новиов серијал.
Бенедикт беше одличен.Кога продолжува Шерлок?
Дајте некој предлог за WW2 ?
Како може да биде океј да не го вратат Кирк? Која би била тогаш поентата на филмов што треба да е ретроспекција на оригиналните Стар Трек од минатиот век?