Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледав новиот стартрек и ептен фушарски напраен, сега све тоа ефекти беше ок, али како може ѕвезден брод што лета со брзина на светлината да согорува при паѓање низ земјината атмосфера? И тоа со копчето како у секоја акција, притисни го копчето спаси го бродот :tapp:

Дај бе не се праете такви, дај кажете некој филм со јака комедија? :)

Го гледав новиот стартрек и ептен фушарски напраен, сега све тоа ефекти беше ок, али како може ѕвезден брод што лета со брзина на светлината да согорува при паѓање низ земјината атмосфера? И тоа со копчето како у секоја акција, притисни го копчето спаси го бродот :tapp:

Не му работеше заштитното поле.

Иначе да филмот е рециклирана копија на првиот дел од 2009, поделен е на истите 4 структурни дела ,со многу мали измени. Многу големо разочарување ,првиот дел го гледав 3-4пати,а овој не сакам да го видам пак

И јас го изглеав вчера.
Ќе ми беше океј да не го вратеа Кирк. Се соживеав со моментот, дури и Спок покажа емоции, само не знам што ќе праеше Абрамс после со новиов серијал. :)
Бенедикт беше одличен. (y) Кога продолжува Шерлок?

И јас го изглеав вчера.
Ќе ми беше океј да не го вратеа Кирк. Се соживеав со моментот, дури и Спок покажа емоции, само не знам што ќе праеше Абрамс после со новиов серијал. :)
Бенедикт беше одличен. (y) Кога продолжува Шерлок?

Како може да биде океј да не го вратат Кирк? Која би била тогаш поентата на филмов што треба да е ретроспекција на оригиналните Стар Трек од минатиот век?

Како може да биде океј да не го вратат Кирк? Која би била тогаш поентата на филмов што треба да е ретроспекција на оригиналните Стар Трек од минатиот век?

Не сум упатен на што е ретроспекција. Го иам изглеано само првиот дел од новиов серијал, и го доживеав ко да се неки нови клинци Кирк и компанија.
Затоа и допишав дека ќе нема поента, (незнам што ќе праи Абрамс) ама таков ми беше моментот. Вака ми дое Ајронмен елемент.

Починал Фрост, може сега е моментот за оние кои не се го гледале Frost/Nixon да ја погледнат оваа фантастична драма

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom