Daj mi linkVo momentov imas golema promocija na Gree & Tosot, so 10 godini garancija neuslovena, 18k imas Tosot Muse LCLH ( -25C ) na 35’999 sto e top cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Daj mi linkVo momentov imas golema promocija na Gree & Tosot, so 10 godini garancija neuslovena, 18k imas Tosot Muse LCLH ( -25C ) na 35’999 sto e top cena.
Која голема Промоција...Прикаски за Деца..Ги пумпаат цените со огромна маржа за да после можат да ги намалуваат и те прават будала оти ти дале попуст.. Каде постои на малување од 30% кога маржата е најмногу 30% за што го работат..Работата е Луд јебе збуненог..
Togas kupi Mitsubishi, stom ti e No 1Кој ќе купи Gree на овие цени од Mitsubishi...
Автоматски споено мислење:
Како беше онаа глупост Gree No 1 од позади ..
Mitsubishi е No 1
Види, се си има свое. На пример, Аиру 35 е нешто појака од ХР 35, малку поефикасна за греење (СКОП 4,6 спрема 4,3) и доста поефикасна за ладење, што и не е многу битно. Дури има и 10 спрема 5 години гаранција, што пак не е многу битно со оглед на тешкотиите за реализација на квар под гаранција кај сите производи во Македонија. И поефтина е 2-3 илјади. Од друга страна Мицуто е со поквалитетен софтвер кој дава попријатна атмосфера, подолг век на користење без проблеми и сл. Ако шансите да за 2-3 години Грее почне на цивка внатрешната или да бучи компресорот и слично се 20% , кај Мицуто се 3-4 %. Е сега секој според своите приоритети, некој сака сега да има појака а поефтина клима и не му смета цивкањето или размислува дека ако почне со проблеми по 3-4 години ќе ја фрли и купи нова, на друг тоа му е битно. И така секој производ има свои купувачи.Кој ќе купи Gree на овие цени од Mitsubishi...
Автоматски споено мислење:
Како беше онаа глупост Gree No 1 од позади ..
Mitsubishi е No 1
Види, се си има свое. На пример, Аиру 35 е нешто појака од ХР 35, малку поефикасна за греење (СКОП 4,6 спрема 4,3) и доста поефикасна за ладење, што и не е многу битно. Дури има и 10 спрема 5 години гаранција, што пак не е многу битно со оглед на тешкотиите за реализација на квар под гаранција кај сите производи во Македонија. И поефтина е 2-3 илјади. Од друга страна Мицуто е со поквалитетен софтвер кој дава попријатна атмосфера, подолг век на користење без проблеми и сл. Ако шансите да за 2-3 години Грее почне на цивка внатрешната или да бучи компресорот и слично се 20% , кај Мицуто се 3-4 %. Е сега секој според своите приоритети, некој сака сега да има појака а поефтина клима и не му смета цивкањето или размислува дека ако почне со проблеми по 3-4 години ќе ја фрли и купи нова, на друг тоа му е битно. И така секој производ има свои купув
Не споредувај Мерцедес со некој си спортски модел на Опел..Кај греењето најбитно е комфорот и модулцијата кои грее ја немаат...А за снагата некоја мала разлика -чиста глупост,тоа се мали разлики кои буквално не играат никаква улога.Види, се си има свое. На пример, Аиру 35 е нешто појака од ХР 35, малку поефикасна за греење (СКОП 4,6 спрема 4,3) и доста поефикасна за ладење, што и не е многу битно. Дури има и 10 спрема 5 години гаранција, што пак не е многу битно со оглед на тешкотиите за реализација на квар под гаранција кај сите производи во Македонија. И поефтина е 2-3 илјади. Од друга страна Мицуто е со поквалитетен софтвер кој дава попријатна атмосфера, подолг век на користење без проблеми и сл. Ако шансите да за 2-3 години Грее почне на цивка внатрешната или да бучи компресорот и слично се 20% , кај Мицуто се 3-4 %. Е сега секој според своите приоритети, некој сака сега да има појака а поефтина клима и не смета цивкањето или размислува дека ако почне со проблеми по 3-4 години ќе ја фрли и купи нова, на друг тоа му е битно. И така секој производ има свои купувачи.
Си имам Fujitsu со Mitsubishi компресор и Fujitsu електроника 6kw со модулација на греење од 90w..ОуууTogas kupi Mitsubishi, stom ti e No 1
Бидејки многу сакаш да даваш совети а појма немаш, eve едно просто прашање за тебе да ни објасниш како тоа ти бираш клима???Види, се си има свое. На пример, Аиру 35 е нешто појака од ХР 35, малку поефикасна за греење (СКОП 4,6 спрема 4,3) и доста поефикасна за ладење, што и не е многу битно. Дури има и 10 спрема 5 години гаранција, што пак не е многу битно со оглед на тешкотиите за реализација на квар под гаранција кај сите производи во Македонија. И поефтина е 2-3 илјади. Од друга страна Мицуто е со поквалитетен софтвер кој дава попријатна атмосфера, подолг век на користење без проблеми и сл. Ако шансите да за 2-3 години Грее почне на цивка внатрешната или да бучи компресорот и слично се 20% , кај Мицуто се 3-4 %. Е сега секој според своите приоритети, некој сака сега да има појака а поефтина клима и не му смета цивкањето или размислува дека ако почне со проблеми по 3-4 години ќе ја фрли и купи нова, на друг тоа му е битно. И така секој производ има свои купувачи.

Prvo Nepostoi Energetska klasa do -15 ti spin pravis.... pa uste i bekap na -15 si imal....kaj go pisuva toa bekap na -15....za toa treba Nordic model da da imas a ne taa tvojata kanta.Греам со неа 7год 64м2 и Змај и никогаш не сум користел бекап догревање иако вели на -15 потребен бекап 500w а за сметки и комфор Лудило..