Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво имам LG инвертер, на дисплејот сабајлево за прв пат дава CH 67, дали некој знае што означува и дали може да направам нешто сам за да продолжи да работи или мора стручно лице?

Здраво имам LG инвертер, на дисплејот сабајлево за прв пат дава CH 67, дали некој знае што означува и дали може да направам нешто сам за да продолжи да работи или мора стручно лице?
LG mini split error code ch 67
Meaning
Outdoor BLDC fan lock error (Outdoor fan motor may be seized) or the rotation sensing circuit is faulty.
Probable fixes
  • Check the motor for both mechanical and electrical failure.
  • Replace PCB (if you found the fine).
Може и ветер да го сопрел/успорил вентилаторот на кратко, пробај си исклучување од напон па повторно вклучување.

Вака личи на групно самоубиство. Жена му била помлада баеѓи од него. Која е веројатноста двајцата да скинат конец у исто време?

Еден коментар што ми налета

Police said no foul play

She was 63

Dog was probably even younger

Последно уредено:
Вака личи на групно самоубиство. Жена му била помлада баеѓи од него. Која е веројатноста двајцата да скинат конец у исто време?

Еден коментар што ми налета

Police said no foul play

She was 63

Dog was probably even younger
Yeap, dog was 61.

Зависи. Ако е девет години значи е генерација со жената. 7кучешки=1 човечки :cool:
Автоматски споено мислење:

Вака личи на групно самоубиство.

Да, да, групно е. Па и кучето ќе си го убијат. Најверојатно е кражба или нешто подлабоко.
Да доживееш до 95 и да те упукаат, зааааеби..

Па така нешто е, ама не можеш да исклучиш "foul play" ако било гушење. Треба истрага да покаже дали било несреќен случај или имало намера.

Трансерите од кога превзедоа све многу тешко искача информација било каква. Треба време да се очисти системот. Комунистите само лажат и кријат. Таму да те рокне некое црњо дома ќе речат пред тв no foul play.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom