Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување

ова од прва, ама запази TR е ознака на крај на овој..
(ако не врши работа, да барам пак?)
Pa vazno mi bese koj DX151A1T-30N compressor istiot e so edge,e sega uste izduvot na brzinite na vnatresnata edinica,taa e vo dlabocina pogolema 265mm dva santima mozi i zatoa e poteska edno kilo.Toa TR nema vrska
jas najdov servis manuel za RAS-24PKVSG-E mislam deka brzinite mu se slicni so premiumot
e se g ako ti izlezi bas za premiumot pusti za da gi vidam brzinite na izduv,toa ko imas poke vreme.
Fala mnogu.(y)

Неколку дена приметувам дека климата во детска кога не дува и е со перките нагоре се слуша некој звук како тивко бучење и како да врти турбината ама споро. Вчера начекав момент и се качив да погледам и стварно турбината врти споро а перките се кренати нагоре. Турбината во спорото движење изгледа и некако прљава. Идеја што би можело да биде или да викам сервисер? Станува збор за Gree fairy 3.5

Другари ако може да ми препорача некој која клима е подобра и поекономична, се мислам помеѓу New Seiya RAs 4.2/5.0 кв или Midea Breezelez E, Gree clivia gwh1 white..

Другари ако може да ми препорача некој која клима е подобра и поекономична, се мислам помеѓу New Seiya RAs 4.2/5.0 кв или Midea Breezelez E, Gree clivia gwh1 white..
Најекономична е таа што ќе ти го загрее просторот, е сега која од наведените ќе успее во тоа можеме само да погаѓаме

Ако можностите ти дозволуваат, не ги ставај во иста реченица Тошиба со Грее, Мидеа и сл. без оглед на разните навивачки сугестии кои овде може да ги добиваш. Ова ке важи уште неколку години, со оглед да и Кинезите брзо напредуваат.

Zbilja kako završi toshiba , nisam neko vrijeme pratio klimatizaciju a zadnje je bilo stečaj i komadanje / rasprodaja firme po segmentima..Ko je segment klimatizacije preuzeo ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom