Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто и кај мене парапетна Daikin Perfera покажува надворешна и внатрешна амбиентална температура како и релативна влажност во просторијата.senzor za merenje vlažnost na vozduhot vnatre ( ne rabotat napamet ako sakaš kontrolirana vlažnost vo prostorijata)
Vi sekoj slucaj GREE, sepak e brend, a i garancijata od 10godini bez trosok za prodolzuvanje ne e za podcenuvanje.
Charmo Arctic ti e sosema dovolna i e ok model, garancijata koja e vo momentov ne e za propustanje.Монтирана Gree Airy Pro во дневна.
Дојде на ред за клима во спална соба.
Која од овие 2 е подобар избор?
Gree charmo arctic pro или Gree fairy premium?
![]()
![]()
Вчера го изгледав и Недеља. Може пројде послабо од Тома, пред сѐ ради мелодрамата што Бјела знае да ја спакува, али квалитетно сработен и држи внимание од почеток до крај. Да го гледаш поскоро.За жал не. Ни тој, ни оној за Џеј. И книгата му ја имам и не сум ја прочитал. Сум кажал дека не сакам да читам книги на српски јазик (строго македонски или англиски) ама секако тука направив исклучок и ја нарачував од шофери на шлепери да ми ја земат од Србија. И ена ја стои. Живи бруки сум.