Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше изјава дека за само за втората сметка ќе нема 200 ден, веројатно имало реакции ... нема логика да во отчитана зона 15.12 до 15.01 да плаќаш 200 ден, а пола месец е од лани ... така ако ги собериш сите месеци ќе испадне 13 месеци по 200 ден за 2024 ...Некој тука да му стигна втора сметка од ЕВН за годинава?
Ме интересира да провери дал стои новата ставка со 200ки тоа новиот надомест за пристап....
За на викендица ми излезе втората сметка и ја нема таа ставка и сумата е пак 184мкд само за уличното како порано без потрошени kw.
А во претходната ја имаше и платив 420мкд...
Ако знаат што прават... или пу пу неважи пошо избори се ближат?
Прегледај го приврзокот 406844
Прегледај го приврзокот 406846
Baš taka, raboti po nekakva vremenska šema, počnuva so treta za kratko pa vtora i ostanuva 90% od vremeto vo prva brzina i taka vo krug pri sekoj on/off. Isto i na pod 8C, na minusni T ne sum ni probal, togaš po moe i nema potreba od auto mod. Očigledno e deka auto mod e samo za slikanje kaj ovoj model.znaci na plus osum na min ti vrti ne stava vtora brzina iako nema postignato barana temp? Taka te raazbrav. A na poladno kako e?
Baš taka, raboti po nekakva vremenska šema, počnuva so treta za kratko pa vtora i ostanuva 90% od vremeto vo prva brzina i taka vo krug pri sekoj on/off. Isto i na pod 8C, na minusni T ne sum ni probal, togaš po moe i nema potreba od auto mod. Očigledno e deka auto mod e samo za slikanje kaj ovoj model.
Тоа за секој модел на клима е различно изгледа....
Треба да има апликацијата некоја поддржка за да симнеш сет со интрускции за твојот бренд+модел на клима.
За останатите уреди е веројатно едноставно со функција Learn да го научиш/зачуваш сигналот од оригиналното далечинско...
Ама кај климите може да е малку зезнато, пошто се праќа цел сет од инструкции а не само една инструкција.....
Пример, кликаш на + на далечинско за да зголемиш температура, ама сигналот праќа и дека е во мод Греење и со која Фан брзина и слични команди....
Poveli Zlatko,Некој тука да му стигна втора сметка од ЕВН за годинава?
Ме интересира да провери дал стои новата ставка со 200ки тоа новиот надомест за пристап....
За на викендица ми излезе втората сметка и ја нема таа ставка и сумата е пак 184мкд само за уличното како порано без потрошени kw.
А во претходната ја имаше и платив 420мкд...
Ако знаат што прават... или пу пу неважи пошо избори се ближат?
Прегледај го приврзокот 406844
Прегледај го приврзокот 406846
Eve ako tolku te interesira preku brojot na vrteži može da se dobie:Nemozam nigde na net da najdam za protokot za sekoja brzina. I servisni i sve izgledav:/
Vo potpisot moj toa što stoi za toa treba da me prašuvaš, a ako sakaš drugo navedi be drugarče, sega me mrzi da ti baram, a ima sigurno samo treba da se pomačiš....
Nemas potpis, mislev petka imas, a za macenje se ubiv i pak ne najdov
Прегледај го приврзокот 407209
Збунувачко е малку, може... а и многу веројатно оние максималните 900m3/h да се на ладење со 1050 обртаи...Fala na info!![]()