I đamčeto i rabotaj!!!!Ajde be go utupi veke, se samo ti znaes…sungercinja testiral ….bolna rabota
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I đamčeto i rabotaj!!!!Ajde be go utupi veke, se samo ti znaes…sungercinja testiral ….bolna rabota
Ti be kako drven advokat na drtiov supak se javuvas?е сега гледаш како ни е на нас обичните корисници на форумов кога вие ја тупите со N°1 технологијата и кога сте секогаш и за се во право аааа
Ja drt, a ti nepismen, razbravme deka si kupil diploma od disperziranive, bogami alal vera.Ti be kako drven advokat na drtiov supak se javuvas?
A za Gree deka si e No.1 si e vistina , za sungerov drt neznam…hahaha
Jas sum vo penzija….drtoJa drt, a ti nepismen, razbravme deka si kupil diploma od disperziranive, bogami alal vera.
Inače mnogu si jak vaka skrien zad tastatura, ha,ha,ha.
A ti pa kako civ advokat se javuvas postojano so navredi i zborovi koi ne licat za vo nieden forum?! Procitaj malku nanazad samo 10-15 tvoi postovi i sam ke vidis dali toa lici na nekoj koj prestavuva kakva/takva firma ili kako covek od ulica bez nikakva kultura na javen razgovor. A ako si stvarno vo penzija uste poloso, ni so godinite pamet ne ti doslo.Jas sum vo penzija….drto![]()
Znači drt kako mene ama i neizmerno si glup što prizna samiot deka si staro aro. Of, of, of ne ti ostanuva mnogu vreme da ti dojde pamet, baš mi e žal!Jas sum vo penzija….drto![]()
Цел спрат од куќа 65м2 полуотворен простор (или нема врата или кај што има е отворена цело време)Никој не сподели како потрошувачка за јануари. Јас како и што предвидев претходниот месец околу 200киловата, 30 кв / 85м3
Уште ги нема сондите од али да видам пна усис издув што мерите, месец ипол дремат неладе во мкд во пошта.
Slika od nadvoresnata + slika od dalecinskoto + tag koj @најубав = site informacii za uredot![]()
Климата е Viesmann Vitoclima 200-S/HE. Немам никакви мерачи за температура, потрошувачка, издув. Но стварно иритира ова.Прво има многу причини..
Што значи ладно,дали го измери издувот..Што е ладно,климата почнала да лади..
Оти и 35 степени е ладно дување,така барем се чуствува..
Дали климата е на Афто- фан или на фиксна брзина,
Дали ги шалта брзините при намалување на температурата на издувот или не..
Дали доколку има по шалтање на брзините затаила електрониката и не го симнала фанот
И така натака
Ke se stoplits vaka za brzo so perkite nagore heheКлимата е Viesmann Vitoclima 200-S/HE. Немам никакви мерачи за температура, потрошувачка, издув. Но стварно иритира ова.
Значи си дува климата топол воздух, прави дифрост и после дифростот дува ладен воздух (ја лади собата), се дури не ја покачам температурата на далечинското да почни пак да дува топол воздух.
На истите поддесувања си стои делечинското 24/7.
Nešto ti e pobrkano probaj da se resetira na fabrički postavki so komplet vadenje od mreža na 1/2 čas.Климата е Viesmann Vitoclima 200-S/HE. Немам никакви мерачи за температура, потрошувачка, издув. Но стварно иритира ова.
Значи си дува климата топол воздух, прави дифрост и после дифростот дува ладен воздух (ја лади собата), се дури не ја покачам температурата на далечинското да почни пак да дува топол воздух.
На истите поддесувања си стои делечинското 24/7.
1000kw od 26ti dekemvri do 26ti januari 24/7 greenjeНикој не сподели како потрошувачка за јануари. Јас како и што предвидев претходниот месец околу 200киловата, 30 кв / 85м3
Уште ги нема сондите од али да видам пна усис издув што мерите, месец ипол дремат неладе во мкд во пошта.