Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 2.227
- Поени од реакции
- 5.323
Двата изгледаат одлично.Автоматски споено мислење:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Двата изгледаат одлично.Автоматски споено мислење:
друже климата откако е монтирана и пуштена нит ја гледам нит се тресеме околу неа, кога сум влегол во соба кај децава и сум ги прашал дали им е топло секогаш ми одговарале потврдно, ако тера вака задоволувачки е со оглед на тоа колку ја платив@dastan kako si zadovolen od ST MAC 3.5kw model kako se pokaza so defrosti kako toplese na minusnive temperaturi izminatiov period ?
Дефрост може да прави од: 1.предемензионрана клима(си ставил 2.5кв клима во 50м2 неизолиран простор)@dastan kako si zadovolen od ST MAC 3.5kw model kako se pokaza so defrosti kako toplese na minusnive temperaturi izminatiov period ?
Дефрост може да прави од: 1.предемензионрана клима(си ставил 2.5кв клима во 50м2 неизолиран простор)
2.многу ладно(сув дефрост)
3.од ладно со влага
Sent from my RMX2002 using Tapatalk
So ogled da ne si navel jacina/golemina na prostor i sl, da pretpostavam deka baras najcesto kupuvanata jacina na klima 3.5 odn 12-ka. Vo toj slucaj eve nekolku predlozi (cenite moze da se i poniski nekade, prebaraj sam, a ova e predlog za modelite na klimi):Здраво, знам дека има тука доста запознаени дечки на темава, ми треба препорака за best buy ѕиден инвертер околу 60.000-70.000 денари со фокус на греење.
Фала.
Best buy и 1000€+ не идат во иста реченица!Здраво, знам дека има тука доста запознаени дечки на темава, ми треба препорака за best buy ѕиден инвертер околу 60.000-70.000 денари со фокус на греење.
Фала.
Best buy и 1000€+ не идат во иста реченица!
Освен ако за 5.5ка не правиш муабет…
Point of diminishing returns… е тоа го добиваш после 500€!Зошто да не идат заедно? Предложи му најдобрата клима од околу 60/70 илјади денари
So ogled da ne si navel jacina/golemina na prostor i sl, da pretpostavam deka baras najcesto kupuvanata jacina na klima 3.5 odn 12-ka. Vo toj slucaj eve nekolku predlozi (cenite moze da se i poniski nekade, prebaraj sam, a ova e predlog za modelite na klimi):
https://klimatizer.mk/proizvod/mitsubishi-msz-muz-hr35vf/
![]()
ПРОИЗВОДИ | KLIMATIZER.MK
Климатизер.мк - Стручност, компетенција, професионален однос. Ние се грижиме за нашите пријатели. https://klimatizer.mkklimatizer.mk
![]()
TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B13G3KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E | KLIMATIZER.MK
TOSHIBA Shorai Edge e eдна од најпосакуваните клими од TOSHIBA со прифатлива цена за Toshiba Квалитет. Инвертер клима уредите на TOSHIBA се едни од најдобрите уреди во светски рамки. Нов модел 2024 со вклучен смарт-WI-Fi модул за управување од далечина.klimatizer.mk
Да, се извинувам не наведов големина мислев де подразбира од сумата, ваљда нема логика да се зема 3.5 за тие пари.Best buy и 1000€+ не идат во иста реченица!
Освен ако за 5.5ка не правиш муабет…
Па 7ца прејака би била мислам…Да, се извинувам не наведов големина мислев де подразбира од сумата, ваљда нема логика да се зема 3.5 за тие пари.
Барам предлог за 5.5 или 7, просторот е околу 35 квадрати.