Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Земај го Haier от и ич не му ја мисли, ова од сопствено искуство ти го кажувам инаку и со Vivax нема да згрешиш дефинитивно.

Земај го Haier от и ич не му ја мисли, ова од сопствено искуство ти го кажувам инаку и со Vivax нема да згрешиш дефинитивно.
Vivaxot (aeci) e nov model, prva zima im e ovaa, taka da iskustvo so tie klimi nikoj nemoze da rece deka ima dur nefatat minusi. Taka da za da tvrdis so "nema da zgresis definitivno" treba so nesto i da go potkrepis neli ?

Препорака за ефтина 3,5 инвертер клима и од каде да се земе (асални да се монтерите) ?

Повеќе ќе се користи за греење него за ладење.

Препорака за ефтина 3,5 инвертер клима и од каде да се земе (асални да се монтерите) ?

Повеќе ќе се користи за греење него за ладење.
Setec,eftina klima ST,so 5 god garancija.+200 den godisno doplata za garancijata

Sent from my Redmi Note 2

Ne se palite po garancija od 5 godini, gledajte da vrsi rabota klimata pa cak i godina da ima garancija. Obicno za djubreto se nudat golemi garancii bidejci nemaat nikakov drug adut da ja prodadat. Jas dobiv garancija za gree change 5 godini pa skoro da ne uspeav da mi ja servisiraat po nedela dena od koga ja montiraa bidejci imav problem na samiot pocetok, a se prasuvam sto sega da se rasipe koga pominaja 3 godini?

Ne se palite po garancija od 5 godini, gledajte da vrsi rabota klimata pa cak i godina da ima garancija. Obicno za djubreto se nudat golemi garancii bidejci nemaat nikakov drug adut da ja prodadat. Jas dobiv garancija za gree change 5 godini pa skoro da ne uspeav da mi ja servisiraat po nedela dena od koga ja montiraa bidejci imav problem na samiot pocetok, a se prasuvam sto sega da se rasipe koga pominaja 3 godini?

По тебе грее е ѓубре штом дава 5год гаранција?

Faty Indian Girl Jumping. Hot Ass Actress In Tamil Serial. Teacher Student Sex In Class Full Video At - Hotmoza.com. Mom Fucked By Son And His Friend.

:pos:

Кој како ја доживува зимата:
+ 10°C – Скопјани вклучуваат греење
на Широк Сокак уште се ПИЕ ПИВО
+ 2°C - Скопјани заради снегот имаат гужва во сообраќајот
на Широк Сокак гужва по кафулиња
...0°C - во Скопје се разговара за вонредна состојба
на Широк Сокак се разговара дали да се седне надвор или внатре
-10°C - Скопјани сред елементарна непогода
Битолчани почнуваат да ја вадат зимската облека
- 20°C - Скопјани ... Скопјани ?????
Битолчани ги закопчуваат палтата
- 30°C - автомобилите не палат
Битолчани одат пешки
- 40°C - во Европа распад на парно инсталациите
во Битола парното ... парно ?????
- 50°C - во Битолската библиотека - размена на искуства со колегите од Сибир !

Ne se palite po garancija od 5 godini, gledajte da vrsi rabota klimata pa cak i godina da ima garancija. Obicno za djubreto se nudat golemi garancii bidejci nemaat nikakov drug adut da ja prodadat....
Deckoto barase eftina klima.
Od eftinite klimi gore dole site se isti,so najveke garancija e ovaa.nedavas predlog no komentiras na moj predlog.ako mozes pomogni,ne odmagaj.

P.S.
Spored mojata logika davaat garancija onie firmi koi mislat deka najmalku ke im se zezne nivnata klima.i na 4 i pol god ako se zezne nesto oni se dolzni da ja napravat.neznam sto si tolku protiv garancijata koga toa e glaven adut za se.

По тебе грее е ѓубре штом дава 5год гаранција?

Da djubre e ama za do 30.000 posto nema od poasalnite drugo i ne preostanuva. Kogaj ce se pojavat na eurovent togas ce veruvam deka i nesto vredat. Ako bi zemal pak klima i imam do 30.000 bi moral lomo da zemam toa e toa a ne deka e kvalitetna

Deckoto barase eftina klima.
Od eftinite klimi gore dole site se isti,so najveke garancija e ovaa.nedavas predlog no komentiras na moj predlog.ako mozes pomogni,ne odmagaj.

P.S.
Spored mojata logika davaat garancija onie firmi koi mislat deka najmalku ke im se zezne nivnata klima.i na 4 i pol god ako se zezne nesto oni se dolzni da ja napravat.neznam sto si tolku protiv garancijata koga toa e glaven adut za se.

Spored tvojata MNOGU PAMETNA logika ispadja deka ako toshiba i daikin davaat po dve tri godini garancija imaat ponekvalitetna klima od gree koja dava pet godini?

Последно уредено:
Kako prvo vnimavaj sto pisuvas.nikade ne pisav deka si glup.ako sakas normalno da komunicirame iako imame sprotivni mislenja izvini se ili koregiraj go postot.

Ок, барам прилично ефтина инвертер клима, 3.5 KW (макс. буџет 36.000).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom