- Член од
- 20 август 2015
- Мислења
- 26
- Поени од реакции
- 26
Земај го Haier от и ич не му ја мисли, ова од сопствено искуство ти го кажувам инаку и со Vivax нема да згрешиш дефинитивно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vivaxot (aeci) e nov model, prva zima im e ovaa, taka da iskustvo so tie klimi nikoj nemoze da rece deka ima dur nefatat minusi. Taka da za da tvrdis so "nema da zgresis definitivno" treba so nesto i da go potkrepis neli ?Земај го Haier от и ич не му ја мисли, ова од сопствено искуство ти го кажувам инаку и со Vivax нема да згрешиш дефинитивно.
Setec,eftina klima ST,so 5 god garancija.+200 den godisno doplata za garancijataПрепорака за ефтина 3,5 инвертер клима и од каде да се земе (асални да се монтерите) ?
Повеќе ќе се користи за греење него за ладење.
Ne se palite po garancija od 5 godini, gledajte da vrsi rabota klimata pa cak i godina da ima garancija. Obicno za djubreto se nudat golemi garancii bidejci nemaat nikakov drug adut da ja prodadat. Jas dobiv garancija za gree change 5 godini pa skoro da ne uspeav da mi ja servisiraat po nedela dena od koga ja montiraa bidejci imav problem na samiot pocetok, a se prasuvam sto sega da se rasipe koga pominaja 3 godini?
Deckoto barase eftina klima.Ne se palite po garancija od 5 godini, gledajte da vrsi rabota klimata pa cak i godina da ima garancija. Obicno za djubreto se nudat golemi garancii bidejci nemaat nikakov drug adut da ja prodadat....
По тебе грее е ѓубре штом дава 5год гаранција?
Deckoto barase eftina klima.
Od eftinite klimi gore dole site se isti,so najveke garancija e ovaa.nedavas predlog no komentiras na moj predlog.ako mozes pomogni,ne odmagaj.
P.S.
Spored mojata logika davaat garancija onie firmi koi mislat deka najmalku ke im se zezne nivnata klima.i na 4 i pol god ako se zezne nesto oni se dolzni da ja napravat.neznam sto si tolku protiv garancijata koga toa e glaven adut za se.
Sent from my Redmi Note 2