Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Pa vi stvarno imate abnormalno preimućstvo s cijenama !! Baš me zanima kakvo je jamstvo, ima li ga uopće, budući da je prodavač to nije spomenuo. Mi u Zagrebu o nečemu ovakvom možemo samo sanjati.
Да, да... Ванчо Идриз последен пат логиран 2024та ќе ти потпише гранција :ROFLMAO:
Превара 110%

Зошто е толку скапо кај вас?
Всушност, имате најскап гас во Европа, со електричната енергија сте малку подобре.
1..webp

2..webp

Гледав за климата потрошувачка, не знам колку се веродостојни овие резултатите од Onecta апликацијата.

Вика за Октомври просек дневно 4.7kWh
Вкупно Октомври 145.4kWh
Црвените линии би требало да ги прикажуваат деновите од Октомври.
"This month" тоа е овој месец, односно Ноември.

Има некои денови кога се гасела климата пошо на југ е просторијата што се грее а и надворешната е на југ. Кога е топло надвор гаси.
Знам еден ден не работеше, Петок ја изгасив Сабота не бевме дома и Недела ја вклучив преку вифито...така нешто.

Ќе морам да земам мерач оваа зима да видам дали апликацијата точно покажува.
Само добро да залади, па ќе ги мериме :)

Messenger_creation_25038DA7-7BBD-4F8F-B1E1-72E2C1323C99.jpeg
Messenger_creation_29007683-D832-47E3-B45A-8118AC113C91.jpeg

Гледав за климата потрошувачка, не знам колку се веродостојни овие резултатите од Onecta апликацијата.

Вика за Октомври просек дневно 4.7kWh
Вкупно Октомври 145.4kWh
Црвените линии би требало да ги прикажуваат деновите од Октомври.
"This month" тоа е овој месец, односно Ноември.

Има некои денови кога се гасела климата пошо на југ е просторијата што се грее а и надворешната е на југ. Кога е топло надвор гаси.
Знам еден ден не работеше, Петок ја изгасив Сабота не бевме дома и Недела ја вклучив преку вифито...така нешто.

Ќе морам да земам мерач оваа зима да видам дали апликацијата точно покажува.
Само добро да залади, па ќе ги мериме :)

Прегледај го приврзокот 459614
Прегледај го приврзокот 459615
Onecta најчесто покажува поголема потрошувачка на струScreenshot_20251103_191529_ONECTA - Daikin.jpgјата од реалната. Еве кај мене за Октомври преку Onecta другиот скриншот е од Shelly мерачот на струја, Screenshot_20251103_191604_Shelly Smart Control.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom