- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 5.730
- Поени од реакции
- 13.173
Немој Лепи…Bosch klimatizerite se proizvedeni vo MIDEA vabrikata za klimatizacija Vo kina odlicni klimatizeri se
Па тој сака мајстор да му каже!
(На форум
)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој Лепи…Bosch klimatizerite se proizvedeni vo MIDEA vabrikata za klimatizacija Vo kina odlicni klimatizeri se
)Znam za Midea, zatoa spomnav ne mi kazuvajte za toa. I samo da spomnam, Bosch ne e lepenka na Midea, tuku imaat joint venture odn. zaednicka fabrika vo Kina od 2018 god, sto ne e isto.Bosch klimatizerite se proizvedeni vo MIDEA vabrikata za klimatizacija Vo kina odlicni klimatizeri se
Немој Лепи…
Па тој сака мајстор да му каже!
(На форум)
А ти No.1 не туку се пуфкај со празно чујте и почујте.... кажи убаво што подразбирате под тоа безусловна гаранција?Verno…verno… cel ured, sekoja cest
Автоматски споено мислење:
Ne se pravi mnogu pameten….mitsu da ne ti dade bezuslovna…
/// U svakom slucaju bolji u svakoj klasi od bilo kog kineza......... Mada ja vise preferiram od japanaca Mitsubishi. ...... Jesu malo skuplji ali vrede svaku paru.///А што ќе кажеш за фуџицу? Добри ли се они?
5 godini na delovi ( predpostavuvam deka rabotnata raka se plaka ) , ne e isto so 10 godini bezuslovna na cel ured i rabotna raka. Ogromna e razlikata.до сега бев против нив поради тоа продолжување ама ако стварно сменат да биде безусловна е за поздрав не за тролање. Реално ретко кој во МКД дава долга гаранција за било што
За првиот дел секоја чест, признавам јас галамев за гаранцијата често и ако е стварно сменето како што кажуваш е за почит. Реално нема друг производител у МКД што го знам да дава 10 години безусловна
За вториот дел да митсу ми даде 5 години безусловна на уредот (компресор, електроника и слично) ама тука и грее го нудат истото
Trolce malo , ne se pufkaj, ke se pufkas koga ke porasnes.А ти No.1 не туку се пуфкај со празно чујте и почујте.... кажи убаво што подразбирате под тоа безусловна гаранција?
Нема поќе да наплаќате по 1000ка годишно за продолжување гаранција?
Или све исто како до сега, пак ќе перцате по 1000че само на флаерот ќе ви пиши БЕЗУСЛОВНА со болд фонт?
5 години тука и 10 години во МКД не е исто, точно.5 godini na delovi ( predpostavuvam deka rabotnata raka se plaka ) , ne e isto so 10 godini bezuslovna na cel ured i rabotna raka. Ogromna e razlikata.
Trolce malo , ne se pufkaj, ke se pufkas koga ke porasnes.
Не ти се чини ко многу да претпоставуваш?5 godini na delovi ( predpostavuvam deka rabotnata raka se plaka ) , ne e isto so 10 godini bezuslovna na cel ured i rabotna raka. Ogromna e razlikata.
По избегнување на одговор на тоа што 2 пати експлицитно те прашав дали сеуште ќе се плаќа годишно.... закључувам (не претпоставувам) дека сепак ќе го наплаќате 1000чето годишно...Trolce malo , ne se pufkaj, ke se pufkas koga ke porasnes.
Namesto da go pozdravis toa, pametuvas.
Gree so ova e za sekakov respekt, sekoja cest za No.1
Odsekogas pogresno zaklucuvas, isto kako i sega….ama za da zapomis i zaklucuvas tocno eve so golemi bukvi ….NE SE NAPLAKA GODISNO 1000 DEN….Не ти се чини ко многу да претпоставуваш?
По избегнување на одговор на тоа што 2 пати експлицитно те прашав дали сеуште ќе се плаќа годишно.... закључувам (не претпоставувам) дека сепак ќе го наплаќате 1000чето годишно...
Извини вака ама јас не гледам ништо за поздрав и за респект тука ако за таа рекламирана 10 годишна гаранција да важи сепак треба да се доплати 10.000 денари на рати.
Кој сака нека честита...
зА што ќе кажеш за фуџицу? Добри ли се они?
Тогаш мило ми е што Грее конечно им се приклучија на сите останати...Odsekogas pogresno zaklucuvas, isto kako i sega….ama za da zapomis i zaklucuvas tocno eve so golemi bukvi ….NE SE NAPLAKA GODISNO 1000 DEN….
Имаш некоја официјална потврда или се базираш на овие овде?Тогаш мило ми е што Грее конечно им се приклучија на сите останати...
Значи од сега БЕСПЛАТНА ГАРАНЦИЈА за сите!
Znam za Midea, zatoa spomnav ne mi kazuvajte za toa. I samo da spomnam, Bosch ne e lepenka na Midea, tuku imaat joint venture odn. zaednicka fabrika vo Kina od 2018 god, sto ne e isto.
Ne, ne mora majstor, sakam obicen korisnik koj ja ima doma pa ima nekoe realno iskustvo so ovaa marka klimi.
Тогаш мило ми е што Грее конечно им се приклучија на сите останати...
Значи од сега БЕСПЛАТНА ГАРАНЦИЈА за сите!
На ова од тука....Имаш некоја официјална потврда или се базираш на овие овде?
Ќакајте другари, може уште се припрема флаерот... а и знаете @Gree info си почекува нов пејџ за да прикачи банер у прв пост, ударно да еАко ова е навистина точно за безусловна гаранција, тогаш секоја чест! Иако ми е чудно што не беше официјално објавен овде од @Gree info, и да се потврди сето тоа. Веројатно дека членовите и потенцијалните купувач ќе имаат некои прашања. Некако ми не улива поверење @Sv B .