- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.270
- Поени од реакции
- 3.019
@PticaSelica јас па ќе предлагав сите на Српски да свртиме...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemaš ti pojma što e dobro! Klima bez greaći e kako žena bez cicki.Toa okolu barite ne se zamaram samo ti kazuvam kako postapi monterot so T.S.T LOMO klimata
A za greaci pa i ti imas Haier Tundra 3.5kw Bez Greaci ( ako sakas tolku greaci zosto ne si kupi takva klima neznam zosto greaci spomnuvas sega koga ptavime muabet za bari )
I da ja klima so greaci ne bi kupil i poklon da mi dava nekoj ne klima so greaci nikogas ne bi kupil
NO HEATERS
Ti ke delis soveti i pravdina, koj sto da pravi, sramota.@Alen123 или 456 како и да е! Ако има се на елит форумот, што воопште сте дошле тука?!
Доволно добро те подучиле да ставаш скриншот место линк, ама спам си е спам!
@коцка има други начини да им се заблагодариме за вакцините, ама не нему и не тука!!
@најубав еднаш да вратиш на српски не е проблем, ама да му реплицираш цело време на српски е исто против правилата и уште повеќе недостоинствено!
Vrsi rabota.Здраво, мала помош. Кај може да се најде далечинско за Бош клима, стара околу 20 години. Не функционира дисплејот, друго си работи, ама на ќоро. Дали вршат работа универзални далечински за клима, гледав логинг имаат на веб. Поздрав
Sent from my SM-A526B using Tapatalk
ама спам си е спам
Vivax Aeri ima odlicna modulacija samo koj ne saka greaci togas Haier Tundra ( nema greaci ) bidejki i Aeri Vivax i Hisense se so greaciзначи VIVAX AERI не модулира како што треба, туку направена е според температура на пр. 22с модулира со 250W, и како се зголемува температурата на даљинско, така си ја зголемува модулацијата на повеќе W ?
некој со искуство за Haier Tundra или Hisense TG35VE00G на колку W можат да намалат?
и како се покажани Hisense во споредба со Vivax Aeri?
Тои што ти кажал те излажил AERI не да го фалам дома имам две модулираат од 225w до 1690w min/max толку сум ги виделVIVAX AERI не модулира како што треба, туку направена е според температура на пр. 22с модулира со 250W
Na to i ja mislim. Ne znam za taj test luca14, ali ako to znaci da Luca 14 nije dobro pokazala na eurovent testu, onda je to prava stvar i realnost prema kupcima. Da znaju sta da ocekuju. Lose se verovatno pokazala, ali ce to ljudi da saznaju pre nego kupe-pa je nece kupovatiMa daj to ti je retro prica
Eurovent ma da
Fujitsu Luca14 jednom davnom na elite forumu imala jaki jeurovent pa se pokajala![]()
Moduliraju i ove na 250,270w.. Ali nije u tome stvar da li moze ili ne moze..Тои што ти кажал те излажил AERI не да го фалам дома имам две модулираат од 225w до 1690w min/max толку сум ги видел
За q и m серијата сварно незнам како работат кај мене r серија работи супер .. кај корисник на форомов и познанкик исто работи како кај мене .. ставаш 23 толку е всобаModuliraju i ove na 250,270w.. Ali nije u tome stvar da li moze ili ne moze..
Kod ovih Q i M problem je bio sto prebrzo se kreću ka tom donjem minimumu , koji zavisi od setovane sobne T ,ne obazirući se puno jesu dostigli sobnu , znači nije princip da krene jače da dostigne zadanu i tu da radi dok je ne dostigne , pa onda da spušta i odrzava već jako malo se zalijetala i jako kratko drzala taj maksimum i onda spusti na taj minimum s kojim naravno nije mogla da dostigne zadanu T a s time niti sobnu..