- Член од
- 10 декември 2018
- Мислења
- 390
- Поени од реакции
- 664
@vlavot има видео и сведочење од неговатаAjde.....so stori druze 4kw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@vlavot има видео и сведочење од неговатаAjde.....so stori druze 4kw
Ostavi go monterov, ne biva nisto od nego.Ajde.....so stori druze 4kw.... Dane ja pretera malce povejke..?
Ova e otkako se prefrli mod ladejne vo mod greejne....
Moram da priznam deka me klade vo mislaПолека со фантазиите дечко.
Навистина не сакате да знаете кој сум, добро?
ОдличноЗададени 24, одржува на окулу 23.
Одлично
Со оглед на тоа што термометарот е наместен ниско и подалеку од климата.
Колку може да развие ако ја наместиш на максимум?
kolku kv grees? i so zdravje da si ja koristis.Конечно се подновив и јас.
Ја користам неколку дена и сум задоволен. Daikin sensira 3.5kw.
Гледам видеа постирате. Снимив и ја едно ко за почеток. Надворешна темп.8 степени. Зададени 24, одржува на окулу 23.
![]()
Daikin 3.5kw - Streamable
Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.streamable.com
![]()
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Една соба 16 квадратиkolku kv grees? i so zdravje da si ja koristis.
Појди во овластените продавници во твојот град за Vivax. Може да ти го дадат за поефтино од Техномаркет.Od klimi.mk dali vie si kupuvate usb stikce za wifi aeri klima? Zvoniv i mi kazaa deka klimata mi treba usb za da ja povrzam so wifi i toa se kupuva 1000 den.
Fala ti ke proveram, a znaes li kako se vika i dali treba da trazam specijalno za vivax?Појди во овластените продавници во твојот град за Vivax. Може да ти го дадат за поефтино од Техномаркет.
WiFi Modul za AERIFala ti ke proveram, a znaes li kako se vika i dali treba da trazam specijalno za vivax?
Греемак, малку збунувате со цените. Колку чини одвлажнувачот Дејзи? На вашата страна е 19.900, на Маркет конект е 9.900. Која е точната цена?Почитувани,
Како секогаш, тука сме да Ве израдуваме со нови промоции на GREE.
Со почит,
Греемак Гроуп