Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Zaklucokot go nosish od iskazite vo minatoto i toa kako e bitno vo stavot koj ke go blokiras vaka samo delumno resenie za niskoto nivo na komunikacija na forumov.

Zaklucokot go nosish od iskazite vo minatoto i toa kako e bitno vo stavot koj ke go blokiras vaka samo delumno resenie za niskoto nivo na komunikacija na forumov.
Ќути има и полошо
Лани кога беа банирани Златко и ..... се отстрелуваше за криво ако си погледнал некого а не па да пишеш нешто!

Ќути има и полошо
Лани кога беа банирани Златко и ..... се отстрелуваше за криво ако си погледнал некого а не па да пишеш нешто!

ама тогаш дебело плаќаа од гри, плус друг модератор беше, пеџа девет осум девет не го подмачкале изгледа доволно хехе

Sent from my iPhone using Tapatalk

ама тогаш дебело плаќаа од гри, плус друг модератор беше, пеџа девет осум девет не го подмачкале изгледа доволно хехе

Sent from my iPhone using Tapatalk
Лани модераторот јавно пиша дека грее плаќа и бевме банирани десет фуши минимум.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Лани модераторот јавно пиша дека грее плаќа и бевме банирани десет фуши минимум.

Кој тоа ви напишал така? Дајте пост да видиме.

Тоа е мистика;)! Ако имаш време листни есента 2016 на оваа тема, што да прашуваш по комшии:D.
Немам друга работа, ќе барам во 2016 што се пишувало. Кажете ми кој ви рекол така зошто е лага, се банира за навреди и офтопик дискусии, не затоа што платил некој.

Немам друга работа, ќе барам во 2016 што се пишувало. Кажете ми кој ви рекол така зошто е лага, се банира за навреди и офтопик дискусии, не затоа што платил некој.
Ај јас оправдано, му се сипав на мистичниот ама Златко и уште 3-4 души, на чиста душа, затоа што се бунеа оти стрелецот беше заштитена мечка на овој форум а во исто време идеше платен банер на gree. Сега гледам и многу од постовите се избришани, така да тури му пепел!

Сериозно како може член со милион навреди кон други овде на темата досега да не е баниран?
Не ми сметаат мене таквите ај ќе ги игнорирам и ме заболе ако преку интернет некој пишува такво, ама целата тема е само за Gree. По десет пати прашуваш нешто за друг бренд и не добиваш никаков одговор.
Пишуваш лично искуство за друг бренд или бараш/даваш предлог за клима и ако не му одговара тој се нафрлува со секакви навредливи зборови, дека ти си платен за тој бренд и темата оди во друг правец.
Еднаш ги фатив за лажниот попуст што го нудат и ми ебаа мамата. :icon_lol:

Сериозно како може член со милион навреди кон други овде на темата досега да не е баниран?
Кој е тој? Зошто не сте пријавиле такво мислење?[DOUBLEPOST=1511091042][/DOUBLEPOST]

Јузер на модераторот?

Едвај 10% од заслуженото. Да не коментираме за петте профила што ги користи за да си ги зацврсти навредите итн...

Ај јас оправдано, му се сипав на мистичниот ама Златко и уште 3-4 души, на чиста душа, затоа што се бунеа оти стрелецот беше заштитена мечка на овој форум а во исто време идеше платен банер на gree. Сега гледам и многу од постовите се избришани, така да тури му пепел!
Ама што има врска бре луѓе платен банер што одело? И за Телекабел има платен банер па се јаде гомна за интернетот нивни на велико. Се банира за навреди и офтопик, зошто не пријавувате на време и после пишувате калимеро нема правда?

Едвај 10% од заслуженото. Да не коментираме за петте профила што ги користи за да си ги зацврсти навредите итн...

Кои пет профили да проверам? Ќе одговори некој или ќе муабетиме како баби на чешма?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom