Најдолго играње

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Значи колку ви е рекорд седење на ПЦ со една игра?:zlo:

Кај мене тоа е некои 5-6 саати играње DoTA у ентернет :)

Rekord mi e 6.30 saata. Igranje Prince Of Persia i C&C Generals

Околу 17 саати кога го земав новиот компјутер (пред 3.5 години).. ги свртев Call Of Duty и некоја од тие Medal Of Honor.. мераци :)

P.Overdrive напиша:
Околу 17 саати кога го земав новиот компјутер (пред 3.5 години).. ги свртев Call Of Duty и некоја од тие Medal Of Honor.. мераци :)

17 saata?! Ne ti kapnaja ocite ? :toe:

52 саати, Star Wars Galaxies раид, беа тоа добри стари времиња......
Со WoW не успеав да си го срушам личниот рекорд, само 47 саати. Нормално со пауза за мочање и јадење. Ако рачунаш без мочање и јадење ондак 5-6 саати.

Цела ноќ стазата Белград-Командос продолжението :tapp:

највеке... кхм. ми текиња кога имав некои 14 години ја играв макс пејн играта, доста популарна во тоа време првиот дел, една нок беше викенд сабота спрема недела и многу врнеше знам фатив да ја играм од 10 саатот навечер па до сабајлето до 6ипол и ми се пријаде отидов до една фурна си купив бурек јадев почнаа очи да ме пржат си прилегнав едно пола саат и никако неможев да заспијам морав да ја поминам играта стигнав скоро пред крај и пак продолжив да играм од 7ипол до кај 11 саатот и кога ја свртев отидов да се истуширам и си легнав да спијам вечерта пак се разбудив и глеам едни подочњаци се извадив од памет... и така... значи ако гледаме у активно играње ми било некои 12/13 часа.
а игра што најдолго сум ја играл беше парис-дакар едно година ипол скоро секој втор ден по саат време одвојував.

Што знам не сум запамтил ама претпоставувам околу 6-7 саати имам играно Про Еволушн и НБА а и Need for speed

10 саати менаџер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom