Најдоброто радио во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Pece_Zenskio
  • Време на започнување Време на започнување

Број 1 радио во Македонија

• Вкупно гласачи
    33

Pece_Zenskio

џукела
Член од
17 мај 2010
Мислења
154
Поени од реакции
2
Naslovot kazuva se,odlucete se koe e nadobroto radio vo poslendite nekolku godini kaj nas i zosto mislite deka e toa taka ?

А кирилица, анкетиче, твое мислење ... ???
Али да не јадам гурабии ... Метрополис и Клуб ФМ. Зошто? Ќе пишам друг пат, сега ме мрзи. :)

kirilica ne pisam oti mi e maka da menvam nasekoe, a za anketa ke vidam kako se pravi oti sum prilicno nov na forumov,a spored mene e antena definitvno najdobro,site nastani sto se slucuvaat kaj nas pa i vo stranstvo od muzickata strana tie sekogas se tamu

--- надополнето ---

eve stigna i anketata

Радио Лав-Охрид...затоа што ја негуваат македонската народна музика,спортската програма во сабота како и во живо пренесувани натпреварите на ФК Охрид од втората лига...

Едно време слушав само антена пошто таа ја има низ цела МК, но со интернетов ги слушам и Сити и Клуб ФМ. Овие 3 ми се фаворити и пример за како треба да звучи едно радио

Па Антена 5 и 106ка најчесто слушам , но Антена почесто не знам некако попрактично ми е преку нет, мада можам и 106ка :)
Пред 2 години секое утре прво пуштав 106ка , стандард слушав Breakfast Show, многу ја сакав водителката, мислам дека Билјана се викаше, потоа ја сменаа и прекинав :)

Antenna 5 ја слушам најчесто, додека возам. Има покриеност низ цела Македонија. :toe:

стотројка едно време коа немав емпетројки у телефон. Сеа у последнава година не слушам баш радио. Ко бев мал шо ќе ми пуштеа тоа слушав, мал бев и неможев да докачам да сменам.

најдобри радиа се 90.8 (тоа класика кај што пуштаат) и 100.8 (џез радио)

Антена 5, зошто 99% кога слушам радио пуштено ми е Антена 5. Зошто се kickass. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom