Најдобро гејминг глувче и гејминг пад

ROCCAT Kone
dd2b0a66a936a8141b8185ffd5c2e74a.gif

ROCCAT Sense
d8dad188e9835b0a951d800a4dce97fb.jpg

2182aff9daa190863c8c78a82fcf446d.jpg

битно,кул изгледаат.

Само замисли да светат така,во темница,крш играње после...

Mouse: Razer Lachesis
Mousepad: Razer Destructor

Само ако сакаш да играш како човек... :D

абе одам вчера у нико(велес) и ми покажа дечково mx518(1900) и g9(4800 :D)и му велам:А g5? ми вика веќе не се произведува..вистина?

Премногу цигански изгледа.
Иако не сум ги пробал A4Tech,постирај некои перформанси за него,тоа е битното.
Колку DPI?

:nenene::nenene:
какви и преформанси да има (а нема којзнае какви) не е квалитетен , ласерот ич не е квалитетен и многу треба да го пазиш :pipi:

A4 Tech X7 (X-718BF)

Некој да ми каже како е задоволен од маусов? Тие што ги знам и што го имаат се ептен задоволни (за овие пари)

Еве што нуди:

• 3XFire Button
  • 6 DPI Shift to speed up or slow down the pace of the mouse. Click to quickly shift from 600, 800, 1200, 1600, 2000 to 2500 DPI.
  • Full-Speed USB (Designed with Extreme Fast Acceleration Up to 500 Hz Report Rate, 4 Times Faster than the Normal USB Mouse's Report Rate.
  • Intelligent & Button. Programmable using included Smart-X7 Software.
  • Цена - 1000 ден.

011241.jpg

A4 Tech X7 (X-718BF)

Некој да ми каже како е задоволен од маусов? Тие што ги знам и што го имаат се ептен задоволни (за овие пари)

Еве што нуди:

• 3XFire Button
  • 6 DPI Shift to speed up or slow down the pace of the mouse. Click to quickly shift from 600, 800, 1200, 1600, 2000 to 2500 DPI.
  • Full-Speed USB (Designed with Extreme Fast Acceleration Up to 500 Hz Report Rate, 4 Times Faster than the Normal USB Mouse's Report Rate.
  • Intelligent & Button. Programmable using included Smart-X7 Software.
  • Цена - 1000 ден.

011241.jpg

Најс,само за ова болдираното да работи,ќе изгубиш додатна УСБ порта,бар така беше на времето кога ги клокавме маусите од 250 на 500мхз усб.
Кој би помислил,оверклокнат маус :)

Најс,само за ова болдираното да работи,ќе изгубиш додатна УСБ порта,бар така беше на времето кога ги клокавме маусите од 250 на 500мхз усб.
Кој би помислил,оверклокнат маус :)

Мислиш да ми се сјебе портата и да не функционира веќе?

Иначе овој маус е тој од горе што е, ти што си пишал дека е цигански (и стварно е) али овој е гејмерски модел од тој. Тој горе е за Word i Еxcel :)

X7 ги отпишувам од конкуренција од лично искуство што ми се расипа за 2 месеца откако го купив и неќам ни да помислам на нив веќе.
Потоа го земав DeathAdder и сум максимално одушевен.Мислам дека е најконфортен маус и вреди да се има.
Еве за што станува збор:

• 3500dpi Razer Precision™ 3.5G infrared sensor
  • Ergonomic right-handed design
  • 1000Hz Ultrapolling™ / 1ms response
  • Five independently programmable Hyperesponse™ buttons
  • On-The-Fly Sensitivity™ adjustment
  • Always-On™ mode
  • Ultra-large non-slip buttons
  • 16-bit ultra-wide data path
  • 60–120 inches per second and 15g of acceleration
  • Zero-acoustic Ultraslick™ Teflon feet
  • Gold-plated USB connector
  • Seven-Foot, lightweight, braided fiber cable
  • Approximate size: 128mm (length) x 70mm (width) x 42.5mm (height)

Само што набрзо се откажав од кантер и сеа го продавам.Станува збор за маус користен 1 месец(Максимално очуван,рачунај го нов) со многу поволна цена!
Ако има заинтересирани може да ми пишат по ПП или на n.o.pain@hotmail.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom