Најдобро гејминг глувче и гејминг пад

dwa од прилеп сум :(
Али не е проблем , ако има некој на старо нека каже , ке дојдам ако треба до ск , или цена продажна во ск.

Абе, класика си е класика, не би експериментирала. Моментално имам mouse од Delux и супер ми е, не би го менувала за ништо, додека не ми се расипе, секако.
Еве, вака нешто е мојот, само не е на батерии.

deluxe-optical-1%282%29.jpg

dwa од прилеп сум :(
Али не е проблем , ако има некој на старо нека каже , ке дојдам ако треба до ск , или цена продажна во ск.

denes praev muabet i moze da mi donesat razer maus i pad ako si zainteresiran kazi,vo sk nema

Абе, класика си е класика, не би експериментирала. Моментално имам mouse од Delux и супер ми е, не би го менувала за ништо, додека не ми се расипе, секако.
Еве, вака нешто е мојот, само не е на батерии.

deluxe-optical-1%282%29.jpg

Еце,гејмер си?!:vozbud:

Плус,го прочита насловот на темава?

Не би ти препорачал да го земиш. Интели 1.1 е едно од најдобрите глувчиња. Ова од razer ми изгледа малку под ниво. Сепак твој избор.

Еце,гејмер си?!:vozbud:

Плус,го прочита насловот на темава?
Абе само нешо да прокоментирала, знајш:)

Мислам дека тука некој прашуваше за Microsoft Habu каде има да се купи кај нас, па го видов денес во TNT Market најдоле во трговски во подрумот, и е со цена 2700денари.

Мислам дека тука некој прашуваше за Microsoft Habu каде има да се купи кај нас, па го видов денес во TNT Market најдоле во трговски во подрумот, и е со цена 2700денари.

Maшала машала, ајмо Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 за само 1500 денари, користен 2-3 недели, како нов. Да го земам Хабу хехе.

Го земав гејминг падот од Сет

CoolerMaster Dual-side,Precision vs Speed

Има две страни,едната е помазна за висок DPI,другата е порапава,нешто за попрецизен нишан :)

Морав да намалам speed за две нивоа,зашто лета маусот на падот.
Задоволен сум,а и изгледа кул :)

05.jpg

Има две страни,едната е помазна за висок DPI,другата е порапава,нешто за попрецизен нишан :)

Со здравје да си го служиш.
Btw, го сменив Manitsot за Destructor:kesa:

Освен кулермастер мауспадов се наоѓа ли и некој друг гејмерски мауспад кај нас?
Не дека му фали нешто на кулермастеров него да видам прво што опции имам кај нас.

јас сум на mx 1000 топ ми е ...

05.jpg

Што материјал е?

Колку што пишува на интернет изгледа алуминиум е. А воедно и единствен гејмерски мауспад кај нас.

Не знаев за тој од нико,ама сеедно прескап е...

Него,овој е од алуминиум,само има мала утка.
Едната страна,Speed,е целата мазна,за побрзо движење по површината.
Но Precision страната,е направена нерамна,демек за поголема прецизност.
Но маусот лета преку неа,побрзо дури и од Speed страната.

Не знам како така се заебале...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom