Најдобро гејминг глувче и гејминг пад

Да си прашам...Колку пари е еден Mx510?? А колку Mx518 и од кај може да се купат ...??
Фаља однапреддд
MX510 не се произведува повеќе мислам, а јас ко го зедов пред 2-3 години беше над 2000 денари.
Сега МХ518 е околу 2200, а може да се купат во Anhoch и некои други продавници, незнам точно во Скопје како е... за Охрид знам:)

Јас имам мх500ка, и сум презадоволен, ја користам веке 3 години, ни еднаш нема кажано "АМА...", а маус пад користам од 45 денари, а ја коа го зедов беше 100 денари! Иначе најмногу ми се свигџат мх500 зашто е потежок од другиве дгаебу, али можта ке се префрлам на 510ка! Хајт!:salut:

Да ми каже некој предлог за поефтино гејминг глувче

Јас имам мх500ка, и сум презадоволен, ја користам веке 3 години, ни еднаш нема кажано "АМА...", а маус пад користам од 45 денари, а ја коа го зедов беше 100 денари! Иначе најмногу ми се свигџат мх500 зашто е потежок од другиве дгаебу, али можта ке се префрлам на 510ка! Хајт!:salut:
Ако одиш на Logitech префрли се на Mx518 затоа што, ем се тука0тука со цените, ем подобри перформанси.:wink:

Да ми каже некој предлог за поефтино гејминг глувче
Па поефтино... под 1000 денари ти е A4tech X7

немојте а4tech. Еднаш земав божем квалитет, нема везе. Инче јас имам MX518 од Атина го земав 30евра и сум презадоволен, за кантер е топ.

Logitech G5 Rev2, поубаво од ова здравје. Штета што веќе имам MX500 (3.5 години чоече и уште работи ко ѕвер!) иначе ке го купев одма...

Logitech G5 Rev2, поубаво од ова здравје. Штета што веќе имам MX500 (3.5 години чоече и уште работи ко ѕвер!) иначе ке го купев одма...

Rev2 има само едно додатно копче и дизајнот е сменет. Го има во Сет. Инаку јас имам G5 and I love it. Тешка нуботина сум во ФПС игри, ама полека се подобрувам. :jaj:

Ај некој кој има користено, нека ми каже какви се Microsoft маусите?
Треба да си купувам нов маус и му фрлив око на еден од Анхоч, поточно на овој:

OR1060000012724.jpg
I374397.jpg

Ако на некој му користи и се разбира, еве и ова, можда ќе помогне:)
Mouse Microsoft Notebook Optical USB MSE2.0A OEM
Ден.720,00

N6400002
Pointing Device Connectivity Technology Cable
Pointing Device Wireless Technology Not Applicable
Movement Detection Optical
Scroller(s) 1 x Scroll Wheel(s)
Design Ergonomic Design
Ambidextrous

Interfaces/Ports
Interfaces/Ports 1 x 4-pin Type A Male USB
Software
Software Included IntelliType Pro keyboard

Miscellaneous
System Requirement PC:

233MHz or faster processor
128MB RAM
Operating Systems:
Windows XP Home Edition
Windows XP Professional
Windows 2000 Professional
Windows 2000 Server
Windows ME
Windows 98

MAC:

Mac OS X -10.1 to 10.1.3 (excluding 10.0)

Читај (за сите ова, не само за Анастазија) што пишав погоре. Logitech го користам 3.5 години и како ново е до ден денес. Пљукни 50 евра, ама раат да си цел живот од глувче:smir:

Дај го де! Али не верувам дека ке го добиеш назад:vozbud:

MX510 не се произведува повеќе мислам, а јас ко го зедов пред 2-3 години беше над 2000 денари.
Сега МХ518 е околу 2200, а може да се купат во Anhoch и некои други продавници, незнам точно во Скопје како е... за Охрид знам:)
јас купив емикс518 пред скоро една година 3230 ден.

И ја брат имам истото, и приближно толку време го користам, али како што кажа ти ЅВЕР!

јас купив емикс518 пред скоро една година 3230 ден.

А сеа го имаш за 2000 можда и поефтино! ЗависиТ...

Читај (за сите ова, не само за Анастазија) што пишав погоре. Logitech го користам 3.5 години и како ново е до ден денес. Пљукни 50 евра, ама раат да си цел живот од глувче:smir:

Така е луѓе, верувајте, не го стегајте гЗот, зашо ќе го јајте без вазелин:pos2:

Абе се на максимум...

Logitech G15 Keyboard
Logitech G9 Laser Mouse
Razer eXactMat
Logitech G51 Surround Sound Speaker System
Logitech Digital Precision PC Gaming Headset

Збирам парички за G15 и G9 но за другите, тешко. Има ли некои увозници на Razer?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom