Најдобрите ТВ реклами (домашни и странски) ever!

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Има сега една се врти на странските канали за пивото Бекс демек со хелиум и пораката гласи: Можевме да додадеме разни работи во нашето пиво. Ме пресмеа рекламава

Абе какви странски реклами, незнам дали сте ја гледале рекламата за Кокта: -"СИНЕ, ЈАС И ТАТО ИМАМЕ ДА ТИ КАЖЕМЕ НЕШТО ... ... ... ТИ СИ ПОСВОЕН" ... морате да ја гледате :pos2: :pos2::pos2: (btw, nemozev da najdam klipce so reklamata :)

Абе какви странски реклами, незнам дали сте ја гледале рекламата за Кокта: -"СИНЕ, ЈАС И ТАТО ИМАМЕ ДА ТИ КАЖЕМЕ НЕШТО ... ... ... ТИ СИ ПОСВОЕН" ... морате да ја гледате :pos2: :pos2::pos2: (btw, nemozev da najdam klipce so reklamata :)
Со жирафата? Кома е та и мене ми е омилена моментално.

од нашиве најинтересни ми се рекламите на кока-кола- секогашшшшш им се оригинални.....и со к-15 ептен се смешни и интересни:pipi:

Една од поинтересните е новата реклама за Superbowl што е со Pepsi со Џастин, не знам дали сте ја гледале али ептен ми се свиѓа, се пукнав од смеење.

so euroterm nema zima k15 br 1 makedonski reklamgii

e poglednete gi i ovie....

:pos2::pos2::pos2:

Дефинитивно најдобри реклами праат од Автомобилскава индустрија, можда засто имаат огромни буџети. Мислам најдобри во стилот најуметни~ки со нај добри ефекти и сл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom