Најдобрите сендвичари и ресторани во вашиот град

• Креатор на темата Креатор на темата Zona Pelucida
  • Време на започнување Време на започнување
Седмица се знае,јадеш еднаш и најаден си за цела недела..:)

Буре,Гиро-Гиро,Рудо јагне па можи и Бомбата и Кондор па и сите на шеталиште освен она Гоце сендвичарата сепак не прам многу проблем за скара и да Жежо редовен сум таму пошто ми е блиску

Луѓе, со бивша Аркадија [која за жал, е во руини сега], ништо не може да се мери, едноставно беше фантастична храната таму. -њуб
А во моментов мене ми е фаворит кинескиот „Ѕвезден Океан“, прајслес!
Баш најубава храна ми подготвуваат таму. Фасцинирана сум, ама највеќе. :wub:

За во Скопје сите кажуваат ај ја иако не е град за драчево да кажам :icon_lol:
Сендвичара на последна Стефанија мислам се викаше :vozbud: а за ресторан КОКО:pipi:

Буре,Гиро-Гиро,Рудо јагне па можи и Бомбата и Кондор па и сите на шеталиште освен она Гоце сендвичарата сепак не прам многу проблем за скара и да Жежо редовен сум таму пошто ми е блиску
Абе сите сендвичари се исчуручија не остана место кај шо можиш асолен хамбургер да касниш... и сакам да ја искористам ова прилика да ја пофалам сендвичарата „Кај Пашето‘‘ , пред 2 месеци јадев таму и го изедов убедливо најлошиот хамбургер летово.

А за Жежо , немам зборој , стварно закон му е скарата :)

Ресторан-Дивино.Многу добри работи по нормални и прифатливи цени.Што ти душа сака и колку ти сака:pipi:

Абе сите сендвичари се исчуручија не остана место кај шо можиш асолен хамбургер да касниш... и сакам да ја искористам ова прилика да ја пофалам сендвичарата „Кај Пашето‘‘ , пред 2 месеци јадев таму и го изедов убедливо најлошиот хамбургер летово.

А за Жежо , немам зборој , стварно закон му е скарата :)
то е прво си напраја име и почнаја да се пустат ем поскапват ем се полоши ги прат иначе кај е ова сендвичарата ''Кај Пашето''

Najubavi hamburgeri mi se vo King Burger.mmm

то е прво си напраја име и почнаја да се пустат ем поскапват ем се полоши ги прат иначе кај е ова сендвичарата ''Кај Пашето''
Десно од „Смешнио‘‘.

Инаку заборајв Submarine да ги спомнам, стварно добри ладни сендвичи прат. Арно му текна на Поштарот да отвори нешто такво :)

Десно од „Смешнио‘‘.

Инаку заборајв Submarine да ги спомнам, стварно добри ладни сендвичи прат. Арно му текна на Поштарот да отвори нешто такво :)
аха ок значи кај шеталиште било ама не сум го знаел на име:helou:

Најчесто купувам од Алби или од Жан Мари. Од 7-ца имам еднаш јадено, ми се одјаде додека чекав таа „госпожата“ таму да го спреми, и на крај не ми се свиѓаше ич, немам појма што ставиле само знам дека плесавицата од хамбургерот беше ко варена и полужива. А од рестораниве имам јадено во Ден и Ноќ, храната стварно им е топ, поготово пилешките прсти :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom